Cykel Trek Verve+ 1 Lowstep Solid Charcoal

Cykel Trek Verve+ 1 Lowstep Solid Charcoal

Weblager - Kontakta butik för aktuell leveranstid
24 499,00 kr
Inkl. moms

Verve+ 1 Lowstep är en elcykel som lockar ut dig på fler cykelturer. Dina vardagsrundor, pendlingar och träningspass får alla en extra kraft från det tillförlitliga och kraftfulla pedalassistanssystemet från Bosch. Elcykeln är dessutom utrustad med komponenter som fokuserar på komfort och säkerhet, t.ex. dämpad gaffel som slätar ut vägens ojämnheter, ergonomiska kontaktpunkter, pålitliga hydrauliska bromsar, breda, stabila däck och fram- och baklampor.

Storlek
Batteri
  • 300Wh
  • 400Wh

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill använda din cykel mer och ha roligt på varje tur. Du vill ha elcykelns extra kraft som hjälper dig att cykla längre och se mer. Du letar efter en bekväm cykel som är byggd för att hålla länge och har den senaste elcykeltekniken.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i aluminium med Lowstep-geometri, 8-växlad Shimano-drivlina, Bosch Active Line-motor (250 W, 40 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h, Purion-controller och valfritt batteri på 300, 400 eller 500 Wh. Lägg sedan till en dämpad gaffel, hydrauliska skivbromsar, inställbar Blendr-kompatibel styrstam, extra breda, stabila och greppsäkra 50c-däck, ergonomiska handtag, skärmar, lampor, en MIK-kompatibel pakethållare och ett cykellås.

Slutord

Med sin kraftfulla pedalassistans öppnar Verve+ 1 Lowstep upp en värld av möjligheter. Du kan ge dig ut på längre äventyr, pendla snabbare och klättra lättare. Den extra kraften gör cyklingen ännu mer spännande och njutbar. Komponenternas kvalitet och komforten gör det roligare än någonsin att öka på både hastighet och sträcka.

Därför kommer du att gilla den.

  1. Elcykeln förstärker dina krafter och din upplevelse av cyklingens alla plustecken
  2. Med Lowstep-geometri är det lätt och tryggt att sitta upp och av
  3. Välj ett batteri på 300, 400 eller 500 Wh, helt efter eget tycke
  4. Dämpningen i gaffeln tar hand om tröttande stötar från vägen
  5. Controllern Purion har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelkällare
5269340
0 objekt
601842687925
Läs mer

1975 till 1979 etablerade Dick Burke och Bevil Hogg Trek Bicycle som ett helägt dotterbolag till Roth Corporation, en distributör av hushållsapparater baserad i Milwaukee. I början av 1976 började Trek tillverka stålramar för touring i Waterloo, Wisconsin, med en personalstyrka på fem personer. Företaget riktade sig till den övre marknadssegmentet som dominerades av japanska och italienska modeller. Under det första året tillverkade man nästan 900 specialbeställda handlödda ramar som såldes för mindre än 200 dollar vardera. Senare samma år blev Trek Bicycle ett aktiebolag. År 1977 blev Penn Cycle i Richfield, Minnesota, den första återförsäljaren av Trek i världen. Inom tre år nådde man en försäljning på nästan 2 miljoner dollar.

Mellan 1980- och 1984 växte företaget. Eftersom de inte hade tillräckligt med produktionskapacitet började försäljningen av cyklarna att plana ut i slutet av 1970-talet. Man hade då vuxit ut ur sin ursprungliga "röda lada" och bröt marken för att bygga sitt nya företagskontor på 26 000 kvadratfot i utkanten av Waterloo. Med mer fabriksutrymme tillgängligt utvidgades tillverkningen för att kunna inkludera kompletta cyklar. 1981 introducerades linjen "Pro" för racercyklar i stål och 1983 byggdes varumärkets första mountainbike, 850. 1984 förvärvades   Klein Bicycles och man lanserade sin avdelning för eftermarknadsdelar och tillbehör, Trek Components Group (TCG).

Mellan 1985 och 1991 fortsatte företaget att driva teknikens gränser. År 1985 introducerade de sin första ihoplimmade aluminiumram, 2000. Året efter följde de upp framgången med en kolkompositmodell, 2500. Varumärket fortsatte sin satsning på kolfiber och  1992 introducerades de första karbon-ramarna, med den revolutionerande Optimum Compaction, Low Void-processen, OCLV. Under den här perioden öppnade man de första kontoren utomlands och sortimentet  utvidgades till att inkludera såväl hybrid- som barncyklar.

I mitten av 1990-talet fortsatte man sin expansion genom förvärv av Gary Fisher Mountain Bikes, Klein Bicycles och Bontrager Cycles. Trek  etablerade sig även på den internationella marknaden, genom öppnandet av butiker i Kina och etablering av en fabrik i Irland. Under dessa år fortsatte företaget att satsa på teknik och innovation genom att introducera nya rammaterial och designer.

Från 1997 till 2005 sponsrade man det framgångsrika cykelteamet United States Postal Service Pro Cycling Team, som bl.a vann sju Tour de France-segrar, vilket cementerade varumärkets rykte som en ledande tillverkare av professionella cyklar. Under denna tid fortsatte man att utveckla nya teknologier och expandera sitt sortiment av cyklar och tillbehör. De förvärvade även företag som Villiger och Diamant för att stärka sin position på den europeiska marknaden.

Senare delen av 2000-talet lanserades flera initiativ för att främja cykling och miljövänliga transporter, inklusive sitt "1 World 2 Wheels" -program och sponsring av olika triathlon-serier. De fortsatte också att utveckla och förbättra sin produktlinje med fokus på innovation och prestanda.

Sammantaget har Trek under åren etablerat sig som en av de ledande cykeltillverkarna i världen genom sin dedikation till innovation, kvalitet och prestanda. Med en stark historik av banbrytande teknik och en passion för cykling fortsätter man att vara en favorit bland cyklister världen över.

No reviews

Specifikationer

*spec gäller för alla storlekar om inte annat anges

FramnavShimano
BaknavShimano
FälgAlex-fälgar DP23, aluminium, 36 hål, Presta-ventil
EkrarSvart i rostfritt stål
DäckSchwalbe Energizer Active Plus, Puncture Guard, Twin Skin (50-622)
Maximal däckstorlek700x50c with or without fenders
VäxelreglageShimano Tourney RS45, 8-växlat
BakväxelShimano Altus M2000, lång arm
VevpartiProWheel aluminium, 38T stålkrans, 170 mm längd
KassettShimano 8-delad, 12 - 32T
KedjaShimano HG40, 6/7/8-delad
PedalVP-plast
SadelSelle Royal Nuvola
SadelstolpeBontrager aluminium, 31,6 mm, 12 mm offset, 330 mm längd
StyreBontrager aluminium Touring
HandtagBontrager Satellite Plus ergonomiska
*StyrstamSize: XS, S, M
Bontrager aluminium Quill, 31,8 mm klämma, inställbar rise, Blendr-kompatibel, 85 mm längd
Size: L
Bontrager aluminium Quill, 31,8 mm klämma, inställbar rise, Blendr-teknikkompatibel, 105 mm längd
StyrlagerVP, kapslat, 1 1/8", gängat
BromsShimano MT200 hydraulisk skivbroms
BromsskivaShimano RT10, centerlock, 160 mm
LaddareBosch kompakt laddare 2 A (100–240 V)
ControllerBosch Purion
MotorBosch Active Line, 250 W, 40 Nm, 25 km/h
*LampaSize: XS, S, M, L
Herrmans MR-GO, 100 lumen, 35 lux
Size: XS, S, M, L
Spanninga SOLO för elcykel
CykelstödPletscher Comp Flex 18
PakethållareMIK-kompatibel bakre pakethållare i aluminium
SkärmSKS plast
MaxviktDen här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 136 kg.
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.