MONARK

Monark är ett svenskt varumärke för cyklar som grundades 1908. Monark var känt för att tillverka högkvalitativa och pålitliga cyklar, särskilt under 1950- och 1960-talet då de blev en av de mest populära cykelmärkena i Sverige. Monark cyklar var kända för sin robusta konstruktion och deras fokus på komfort och användbarhet.

Monark erbjuder ett brett utbud av cyklar, inklusive stads- och hybridcyklar, mountainbikes, elcyklar och barncyklar. Deras cyklar är populära för både vardagspendling och fritidsbruk.

Cykel Monark Karin 26" 3-Vxl Svart Korg, Stl: 43cm

YOM2134301
Monarks klassiska damcykel Karin i en variant med mindre ram och hjul. Det klassiska damcykeloriginalet med karakteristisk svängda ramen som skapades för över hundra år sedan för att endast varsamt förfinas med jämna mellanrum. Nuförtiden tillverkas ramen i aluminium istället för stål och så gott som alla komponenter har fått en ordentlig ansiktslyftning...
I lager!
7 995,00 kr

Cykel Monark KARIN, 3-VXL

YOM2335107
Sveriges populäraste damcykel är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. Treväxlade Karin är ett original i tiden, med den utmärkande svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. 
Kontakta butiken, tel: 0346-81610
7 995,00 kr
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.