E-Mtb

Cykel Haibike FullNine 10, i625Wh 12G XT, stl: M

45086144
Are you looking for a fast e-full suspension with exclusive components? Our top model of the FullNine series is your perfect companion for long rides in easy to medium-difficult terrain: With the smooth 29" wheels, Shimano Deore XT/SLX specs, 140mm RockShox chassis and the powerful Bosch Performance CX Gen 4 motor, the FullNine 10 offers everything you...
Kontakta butiken, tel: 0346-81610
63 995,00 kr

Cykel Trek Rail 7 Mercury/Dnister Black

5258
Rail 7 är en el-mountainbike med lång slaglängd, skapad för något stort. Den har samma förstklassiga terrängteknologi som våra stigcyklar utan elassistans. Den har uppdaterad gaffel, drivlina, batteri osv. plus det nya kraftfulla drivsystemet från Bosch som är som att ha en privat lift.
Produkten finns med andra alternativ
71 099,00 kr

Cykel Trek Fuel EXe 9.5 Matte Dnister Black

52724
Fuel EXe 9.5 Deore är en el-mountainbike av en ny typ som överbryggar gapet mellan pedalassisterade och traditionella cyklar. Kolfiberram och en liten motor gör cykeln lätt, lättmanövrerad och tyst. Dra nytta av pedalassistansen i långa klättringar och upplev cykelns lekfullhet, som hos en traditionell mountainbike, i utförslöporna. Den har en 150 mm...
Kontakta butiken, tel: 0346-81610
72 999,00 kr
Visar 1-3 av 3 objekt

E-MTB tar stigcyklingen till nya nivåer

En el mountainbike är inte en vanlig cykel, långt ifrån, cykeln erbjuder äventyr. Eldrivna mountainbikes är ett hett ämne inom mountainbikevärlden - en trend som är här för att stanna. De blir lättare och kraftfullare år efter år. El-mountainbikes förstärker din pedalkraft. De här elcyklarna hjälper dig att få mer av allt det som gör MTB så härligt.

Hos Cykelmagneten är det alltid enkelt och smidigt att köpa el-mtb till bra priser.  Vi hjälper dig med dina funderingar och ser till att hitta rätt E-mtb för dina behov. Du hittar ett stort utbud av elassisterade mountainbikes hos oss. Haibike, Trek, Cannondale & Lapierre m.fl. Köp nu!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.