E-Mtb

Nå nya nivåer!

Inte en vanlig cykel, långt ifrån, cykeln erbjuder äventyr. Eldrivna mountainbikes är ett hett ämne inom mountainbikevärlden - en trend som är här för att stanna. De blir allt lättare, kraftfullare och förstärker därmed din trampstyrka. Hjälper dig att få mer av allt det som gör MTB så härligt!

Vi hjälper dig med dina funderingar och ser till att du hittar rätt. Du hittar ett stort utbud av elassisterade mountainbikes hos oss; Haibike, Trek, Cannondale & Lapierre m.fl. 

Läs mer

Hur fungerar en el-MTB?

Den har en el-motor med pedalassistans, placerad i vevpartiet, vilket ger en låg & stabil tyngdpunkt. Motorn ger extra kraft  så fort du börjar trampa och stängs av när du slutar. Körkänslan blir naturlig och du har full kontroll, även vid utmanande cykling. Precis som andra MTB-cyklar kommer typen antingen heldämpad eller som hardtail.

Fördelar & Egenskaper

  1. Kom längre: El-motorn ger extra kraft och det lättare att ta sig uppför branta backar och bemästra krävande terräng - möjlighet att cykla längre sträckor utan att bli trött = ökad räckvidd och prestanda för cyklisten. utforska nya platser och utmana dig själv. 
  2. Anpassad styrka: De flesta e-MTBs erbjuder flera nivåer av elektrisk assistans, anpassa styrkan på motorn efter terrängen och dina egna preferenser. bekväm hastighet på slätan och  skifta till högre effektnivåer när det situationen kräver det.
  3. Naturlig känsla: Assistansen aktiveras när du trampar och stängs av när du slutar, vilket ger en naturlig och kontrollerad åkkänsla på tekniska stigar och branta klättringar. Det ger dig möjlighet att behålla kontrollen och njuta av cyklingen i alla lägen.
  4. Ökad tillgänglighet: E-MTBs gör terrängcykling mer tillgänglig för en bredare publik, inklusive äldre cyklister och personer med fysiska begränsningar. Den elektriska assistansen gör det möjligt för fler att njuta av skogscykling och att utforska naturen på två hjul. 

Cykel Trek Rail 7 Mercury/Dnister Black Cykel Trek Rail 7 Mercury/Dnister Black 2
  • REA!
  • -11 100,00 kr

Cykel Trek Rail 7 Mercury/Dnister Black

5258
Rail 7 är en el-mountainbike med lång slaglängd, skapad för något stort. Den har samma förstklassiga terrängteknologi som våra stigcyklar utan elassistans. Den har uppdaterad gaffel, drivlina, batteri osv. plus det nya kraftfulla drivsystemet från Bosch som är som att ha en privat lift.
Beställningsvara!
59 999,00 kr 71 099,00 kr

Cykel Trek Fuel EXe 9.5 Matte Dnister Black

52724
Fuel EXe 9.5 Deore är en el-mountainbike av en ny typ som överbryggar gapet mellan pedalassisterade och traditionella cyklar. Kolfiberram och en liten motor gör cykeln lätt, lättmanövrerad och tyst. Dra nytta av pedalassistansen i långa klättringar och upplev cykelns lekfullhet, som hos en traditionell mountainbike, i utförslöporna. Den har en 150 mm...
Weblager - Kontakta butik för aktuell leveranstid
70 499,00 kr

Cykel Trek Powerfly FS 9 Equipped, Gen 3

5278FS
Powerfly FS 9 Equipped är en heldämpad el-mountainbike som är byggd såväl för tuffa rundor på stigarna och krävande jobbpendling. Du får förstklassiga komponenter, ett kraftfullt drivsystem med en smart kontroll och maffig stötdämpning som klarar tuffare stigar. Och så levereras den med praktisk utrustning för vardagscykling, t.ex. skärmar, lampor och...
Weblager - Kontakta butik för aktuell leveranstid
70 499,00 kr

Cykel Marlin+ 8, Purple Flip to Black Fade

53034
Marlin+ 8 är en el-MTB som är redo att ge dig lite extra skjuts på dina turer på stigarna. Boschs Active Line Plus-motor ger dig precis den extra kraft som behövs för att komma uppför de branta klättringarna och cykla längre. Den har en dämpad gaffel med 120 mm slaglängd som gör den lättmanövrerad i tuff terräng. Och den är prisvärd. Uppgraderade...
Weblager
39 999,00 kr
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.