Välkommen till vår verkstad!

Cykelmagneten, en oas för cyklister, där vårt engagemang för kvalitet och prestanda tar verkstadsupplevelsen till nya höjder. 

När du lämnar din cykel i våra händer, kan du vara säker på att den får den omsorg och expertis den förtjänar. Våra certifierade tekniker är passionerade i allt kring cykelmekanik och har genomgått strikta utbildningar för att kunna erbjuda en service som håller högsta möjliga nivå.

Oavsett om det handlar om en grundläggande justering, en komplex reparation eller en uppgradering av din cykel/utrustning, är vår verkstad redo att ta sig an utmaningen. Vi använder endast originaldelar och de senaste teknikerna för att säkerställa att din cykel återvänder till dig i optimalt skick.

Vi är en certifierad verkstad

Att vara certifierade innebär att vi uppfyller de höga standarder och krav som ställs av de mest ansedda tillverkarna av cykelkomponenter. Det är vår garanti för att du får en service av högsta kvalitet varje gång du väljer Cykelmagnetens verkstad. Besök vår verkstad och ge din cykel kärleken den förtjänar.

  • Expertis och omsorg för din cykel: När du lämnar din cykel i våra händer, kan du vara säker på att den får den omsorg och expertis den förtjänar. 
  • Certifierade tekniker med passion för cykling: Våra certifierade tekniker är själva passionerade cyklister och har genomgått strikta utbildningar för att kunna erbjuda en service som håller högsta möjliga nivå.
  • Service av högsta kvalitet för din cykel: Oavsett om det handlar om en grundläggande justering, en komplex reparation eller en uppgradering av din cykel/utrustning, är vår verkstad redo att ta sig an utmaningen. 
  • Alltid originaldelar och senaste teknik för optimalt resultat: Vi använder endast originaldelar och de senaste teknikerna för att säkerställa att din cykel återvänder till dig i optimalt skick.

Bosch eBike-certifierad

Kontinuerlig utbildning hos Bosch: Våra tekniker genomgår årligen utbildning för att optimal kunskapsnivå

Bosch-certifierad kvalitetsservice: Alltid originaldelar och den allra senaste tekniken.

Varje produkt är lika bra som dess service: Din cykel får bästa möjliga omvårdnad för maximal livslängd.

Shimano-certifierad

Utbildade och certifierade mekaniker: Professionell cykelservice av utbildade och certifierade mekaniker

Senaste Shimano-tekniken: Vi använder alltid den senaste tekniken för bästa resultat

Originaldelar från Shimano: Alltid originaldelar för att säkerställa kvalitet och hållbarhet

Cykelservice

En cykel som regelbundet lämnas in på service får stora fördelar gentemot cyklar som missköts. Cykeln fungerar som den ska och blir då givetvis mycket trevligare och snabbare att cykla på, med väl fungerande växlar & bromsar. En välservad drivlina slits mindre = Bättre driftsekonomi. 

- Vi har öppet helgfria vardagar kl. 10:00 - 18:00 

- Normal servicetid är i regel ca. 1-3 dagar.

Ingen bokning krävs för cykelservice, kom bara in till vår verkstad så hjälper vi dig med önskad service, din cykel är klar inom ca. 1-3 dagar beroende på arbete.

Vi tar emot din cykel, gör en översyn av servicebehov och uppskattning av både pris och tidsåtgång. Ingen bokning krävs, service sker på löpande band i turordning av inlämnande. Notera att belastning i verkstaden kan stundtals vara hög, vilket kan medföra längre väntetid. Cyklar som lämnas in under helg, hanteras under nästkommande vardag.

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.