Välkommen till vår verkstad, en oas för cyklister där vårt engagemang för kvalitet och prestanda tar verkstadsupplevelsen till nya höjder. Vi är stolta över att kunna meddela att vår verkstad inte bara håller högsta standard, utan också är Shimano-certifierad.

När du lämnar din cykel i våra händer, kan du vara säker på att den får den omsorg och expertis den förtjänar. Våra Shimano-certifierade tekniker är passionerade om cykelmekanik och har genomgått strikta utbildningar för att kunna erbjuda en service som håller högsta möjliga nivå.

Oavsett om det handlar om en grundläggande justering, en komplex reparation eller en uppgradering av din cykel/utrustning, är vår verkstad redo att ta sig an utmaningen. Vi använder endast originaldelar och de senaste teknikerna för att säkerställa att din cykel återvänder till dig i optimalt skick.

Att vara Shimano-certifierade innebär att vi uppfyller de höga standarder och krav som ställs av en av de mest ansedda tillverkarna inom cykelkomponenter. Det är vår garanti för att du får en service av högsta kvalitet varje gång du väljer Cykelmagnetens verkstad.

Besök vår verkstad och ge din cykel kärleken den förtjänar.

Shimano Service Center är ett unikt koncept utvecklat för att kunna erbjuda professionell service till cyklister i hela Europa. Det betyder att varje cyklist kan dra nytta av den omfattande kunskapen och tekniska expertisen hos Shimano-återförsäljare. 

- Professionell service och underhåll

- Pålitlig teknisk rådgivning

- Kontinuerligt utbildad och kvalificerad personal

- Den senaste Shimano-teknologin

Cykelservice

En cykel som regelbundet lämnas in på service får stora fördelar gentemot cyklar som missköts. Cykeln fungerar som den ska och blir då givetvis mycket trevligare och snabbare att cykla på, med väl fungerande växlar & bromsar. En välservad drivlina slits mindre = Bättre driftsekonomi. 

- Vi är certifierat Shimano Service Center samt Bosch Service Center

- Vi har öppet helgfria vardagar kl. 10:00 - 18:00 

- Normal servicetid är i regel ca. 1-3 dagar.

Ingen bokning krävs för cykelservice, kom bara in till vår verkstad så hjälper vi dig med önskad service, din cykel är klar inom ca. 1-3 dagar beroende på arbete.

Vi tar emot din cykel, gör en översyn av servicebehov och uppskattning av både pris och tidsåtgång. Ingen bokning krävs, service sker på löpande band i turordning av inlämnande. Notera att belastning i verkstaden kan stundtals vara hög, vilket kan medföra längre väntetid. Cyklar som lämnas in under helg, hanteras under nästkommande vardag.

Prisexempel:

- Service standard/ racercykel 549:-

- Service elcykel 895:-

- Service lådcykel 1195:-

Välkommen på service hos Cykelmagneten eller kontakta oss för att höra mer om vår cykelservice!

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.