Barncykel 26"

Utforska 26-tums Barncyklar för Lite Äldre Äventyrare!

Upptäck vårt sortiment av 26-tums barncyklar - hitta den perfekta cykeln för de lite äldre barnen. Våra barncyklar är designade med fokus på säkerhet, kvalitet och komfort för att erbjuda en spännande och bekväm cykelupplevelse för barn i olika åldrar och längder.

Läs mer

Varför välja en 26-tums barncykel från Cykelmagneten?

  1. Olika typer av 26-tums barncyklar: Lätt MTB eller klassiska standardcykel? Ni väljer!
  2. Säkerhet och stabilitet: Våra 26-tums barncyklar är pålitligt bygda för ökad säkerhet och stabilitet under cykelturen.
  3. Justerbarhet: Med justerbara sadlar och styren kan du enkelt anpassa cykeln efter ditt barns längd och komfort, vilket ger en optimal cykelupplevelse.
  4. Lättmanövrerad: Trots sin storlek är våra 26-tums barncyklar lätta att hantera och manövrera, vilket gör dem perfekta för barn som lär sig cykla eller vill utforska nya äventyr.
  5. Färgglad design: Våra 26-tums barncyklar finns i olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en cykel som passar ditt barns personliga stil och preferenser.

Vårt engagemang:

Vi på Cykelmagneten strävar efter att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen för dig och ditt barn. Vårt erfarna team finns här för att hjälpa dig att välja den perfekta 26-tums barncykeln och ge dig den bästa servicen och supporten genom hela köpprocessen.

Ta Nästa Steg:

Upptäck vårt sortiment av 26-tums barncyklar idag och ge ditt barn möjligheten att utforska världen på två hjul med Cykelmagneten!

Cykel Sjösala Mariedal 3-vxl 26" Viol, stl: 43cm

YPS2134314
På denna Mariedal sitter du som en prins eller prinsessa i den sköna sadeln. En mindre 26" versionen av originalet. Ramens låga insteg gör den lätt att kliva på och av. Denna cykel har fotbroms och 3-växlar. En komplett utrustad klassiker med korg, skärmar, pakethållare, belysning och godkänt Solid + lås. För att rusta Mariedal för vårt svenska klimat har...
Kontakta butiken, tel: 0346-81610
5 995,00 kr

Cykel Monark Karin 26" 3-Vxl Svart Korg, Stl: 43cm

YOM2134301
Monarks klassiska damcykel Karin i en variant med mindre ram och hjul. Det klassiska damcykeloriginalet med karakteristisk svängda ramen som skapades för över hundra år sedan för att endast varsamt förfinas med jämna mellanrum. Nuförtiden tillverkas ramen i aluminium istället för stål och så gott som alla komponenter har fått en ordentlig ansiktslyftning...
I lager!
7 995,00 kr
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.