Triathlon/ Tempocykel

Trek Speed Concept - Hos Cykelmagneten i Falkenberg

Cykel Trek Speed Concept SLR 7, Deep Smoke/Gloss Trek Black

5265255SC
Speed Concept SLR 7 är en aerodynamisk triathloncykel i kolfiber byggd för makalösa hastigheter och med sömlös integration. Varenda del på den här cykeln, från den lätta aerodynamiska ramen och vägutslätande IsoSpeed till de allra senaste förvaringssystemen för energi och vatten, har fått en minutiös design för att du ska kunna slå ditt personbästa igen,...
Sista produkten i lager
117 599,00 kr
Visar 1-1 av 1 objekt

Treks cyklar för tempolopp/triathlon är aerodynamiska tävlingsmaskiner med hastighet som främsta ledord. Triathloncyklar som Trek Speed Concept är fantastiska om simma-cykla-springa är ditt heltidsjobb. Speed Concept SLR är en aerodynamisk triathloncykel i kolfiber byggd för makalösa hastigheter och med sömlös integration. Den är vår mest aerodynamiska cykel. Den är idealisk för triathlon och ett utmärkt val för tempocyklister som vet att varje sekund räknas.

Speed Concept är ett riktigt aerodynamiskt triathlonpaket. Den har en aerodynamisk totalintegration, otrolig passform och kan till och med Project One-anpassas. Med design, komponenter och oöverträffad geometri är den ett perfekt verktyg för att ta dig till oanade höjder.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.