EN TJÄNST FÖR HÅLLBARA &

PERSONALMEDVETNA ARBETSPLATSER

MARKNADENS BÄSTA FULL-

SERVICETJÄNST INOM FÖRMÅNSCYKLAR

FÖR DIG SOM ARBETSGIVARE

Allt du behöver veta om förmånscykel på din arbetsplats

FÖR DIG SOM ANSTÄLLD

Allt du behöver veta om förmånscykel på din arbetsplats

100% Digital

Föl hela leasingprocessen steg för steg -  minska onödig administration & misstag som kommer till följd av manuell hantering.

100% Försäkrad

Heltäckande försäkring med mobilitetsgaranti och helt utan självrisk. Nyvärdesgaranti vid skada eller stöld – till sista dagen.

100% Kostnadfri

Förmånscykeln är en 100% kostnadsneutral förmån för dig som arbetsgivare - den anställde finansierar cykeln via ett bruttolöneavdrag.

100% Valfrihet

Alla märken & typer av cyklar – vanlig cykel, elcykel, racercykel eller lådcykel. Välj fritt från vår butik eller hos valfri ansluten återfärsäljare.

Mer om förmånscykel

Anslut er till Lease a Bike idag!

Fördelarna med att erbjuda förmånscykel till dina anställda är många. det är en av de mest eftertraktade förmånerna för anställda, som skapar mervärde och en nöjdare arbetsplats. med Lease a Bike är processen enkel, smidig och effektiv - dessutom helt kostnadsfri för arbetsgivaren.

Registrera ditt företag idag på LeaseaBike.se

Mountainbike, elcykel eller lastcykel?

Välj exakt den cykel du vill ha – och betala av den med din lön. Fritid eller på väg till jobbet, med förmånscykel från Lease a Bike är du alltid fri från stress på vägarna.

Egenskaper och Fördelar:

  1. Registrera er: Kom igång genom att registrera ditt företag i vår portal, LeaseaBike.se. Det tar  bara några minuter att komma igång.
  2. Automatisk kreditcheck och signering av ramavtal: Vi hanterar alla administrativa detaljer åt dig, inklusive kreditkontroll och signering av ramavtal.
  3. Gör en leasingkonfiguration digitalt: Skapa en anpassad leasingkonfiguration som passar din arbetsplats behov och budget.
  4. Bjud in era anställda: När allt är inställt är det dags att bjuda in dina anställda att dra nytta av förmånscykeln. Ge dem möjlighet att välja den cykel som passar dem bäst.
  5. Granska och godkänn arbetstagarnas förfrågningar: Enkelt hantera och godkänn dina anställdas förfrågningar via vår plattform.
  6. 100% kostnadsneutralt för dig som arbetsgivare: Det bästa av allt är att det är helt kostnadsneutralt för dig som arbetsgivare! Du ger dina anställda en värdefull förmån utan att behöva bekosta det själv.

Ta Nästa Steg:

Tveka inte att e-posta Vladde alternativt någon av oss andra om ni har frågor eller vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er. Vi finns här, lyssnar på era specifika behov och önskemål. Tillsammans skapar vi en hälsosam och aktiv arbetsmiljö! 

Våra priser – transparenta och alltid med helförsäkring

Oavsett vilken cykel man väljer appliceras samma faktor, varför man enkelt kan få en överblick över alla kostnader i vår förmånscykelkalkylator. Vi har medvetet gjort vår kalkylator så konfigurerbar och detaljrik som möjligt, då vi vill uppnå transparens. Kalkylatorn nedan ger en detaljerad översyn och möjlighet till egen konfiguration!

       

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.