Fatbike

Fatbikes - Hos Cykelmagneten -  I alla prisklasser!

Cykel Trek Farley 9.6 RD-BL

52611
Farley 9.6 är en kolfiber-fatbike byggd för hastighet på alla underlag. Lättviktsramen i kolfiber, den styva kolfibergaffeln och den förstklassiga 1x-drivlinan gör den till ett utmärkt val för mountainbike-cyklister som prioriterar prestanda i en fatbike. Om du är redo att satsa hårt under alla säsonger, och älskar all slags fatbike-cykling, då är det den...
Sista produkten i lager
37 399,00 kr
Visar 1-1 av 1 objekt

En fatbike kan göra en del saker som en vanlig mountainbike inte kan. Den stora kontaktytan och låga däckstrycket ger dig oslagbart grepp i de flesta typer av terräng. Sanddyner eller snödrev, tävling eller rekreation. Med Fatbikes klarar du allt. Oavsett vilket underlag du cyklar på - soldränkta stränder eller snötäckta fjäll - så tar du dig fram med en Fatbike.

Det fina med just fatbike är att du cyklar på en ofta helstel, det vill säga totalt odämpad ram, och får dämpningen från att köra väldigt lågt lufttryck i däcken. Detta ger dig en oslagbar cykelkänsla, då ramen svarar på minsta lilla rörelse du gör. De stora, breda däcken på en fatbike ger dig en enorm kontaktyta mot underlaget, ett fantastiskt grepp och en grym trygghetskänsla.

Product added to compare.