SQUIRT LUBE

Squirt Lube är ett framstående varumärke inom cykelsindustrin, känt för innovativa produkter som erbjuder långvarig smörjning utan att locka till sig smuts. Grundat av Chris Willemse Sr. i början av 2000-talet i Sydafrika, har Squirt snabbt blivit en favorit bland cyklister över hela världen. Med en mångsidig produktlinje som passar olika cykelbehov fortsätter man att vara en pålitlig partner för cyklister som strävar efter en smidig och problemfri körupplevelse.

Läs mer

.

Squirt Lube har en historik som sträcker sig tillbaka till början av 2000-talet. Företaget grundades av Chris Willemse Sr., en passionerad cyklist och mekaniker från Sydafrika. Willemse hade länge varit missnöjd med de smörjmedel som fanns tillgängliga på marknaden och insåg behovet av en produkt som kunde erbjuda långvarig smörjning utan att attrahera smuts och grus.

Med denna vision började Willemse experimentera med olika formuleringsmetoder och ingredienser för att skapa det perfekta smörjmedlet för cykeldrivlinor. Efter många försök och tester lyckades han slutligen utveckla Squirt Long Lasting Chain Lube, ett torrt kedjevax som skulle komma att revolutionera cykelsmörjindustrin.

Produkten fick snabbt uppmärksamhet och vann popularitet bland cyklister på alla nivåer, allt från amatörer till professionella cyklister. Produkten visade sig vara fantastisk på att hålla kedjan ren och smidig under långa perioder av användning, samtidigt som den motverkade smutsansamling och föroreningar.

Under årens lopp har företaget fortsatt att utvecklas och förbättra sina produkter, med ytterligare innovationer och förbättringar för att möta cyklisternas olika behov och krav. Företaget har också utökat sortimentet, som nu inkluderar ännu fler smörjmedel och underhållsprodukter för cyklar, alltid med fokus på att erbjuda kvalitet och effektiva lösningar. Med en stark närvaro på den internationella marknaden fortsätter man att vara en pålitlig partner för alla som vill att maximera sin prestanda och hållbarheteten på sina cyklar.

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.