HAIBIKE

Haibike är en tysk tillverkare av elcyklar och mountainbikes. Företaget har ett brett utbud av cyklar för olika terränger och användningsområden, inklusive mountainbikes, landsvägscyklar, hybridcyklar och elektriska mountainbikes. Haibike-cyklar är kända för sin höga kvalitet, innovation och teknologi, särskilt inom el-cykelsegmentet. De erbjuder både hardtail- och heldämpade modeller och har flera olika modellserier att välja mellan. Haibike-cyklar är populära bland cyklister som letar efter pålitliga och högpresterande cyklar för både lek och träning.

Haibike är ett varumärke som ständigt drivs av att vara ett steg före. Med denna vision har de lyckats utveckla elcyklar för olika behov i mer än 25 år!

Cykel Haibike Trekking 6 High i630Wh 10-G Deore

451022
Haibike Trekking 6 är den perfekta allroundcykeln - Till och från arbetet eller längre upptäcksrundor. Haibike Trekking 6 High fixar allt med bravur! Kraftfull PW-ST motor och 630Wh batteri fixar backar och motvind, även med tungt bagage. Cykeln är utrustad med 63mm dämpning fram och robusta Shimano Deore växelkomponenter.  Den kommer färdigutrustad med...
I lager
33 950,00 kr
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.