PIRELLI

Pirelli är en välrenommerad pionjär inom gummi- och däckindustrin och har nu tagit steget in i cykelvärlden med banbrytande cykeldäck. Med fokus på högpresterande och konkurrenskraftiga produkter, levererar Pirelli däck av hög kvalitet för träning och tävling på landsvägar. Ge dina cykelturer en extra skjuts med Pirelli och upplev en körning utan kompromisser.

Mer Om Pirelli

 .

Pirelli, ett företag med en historia av överlägsen prestanda och innovation, har sedan 1924 varit en av de främsta aktörerna inom gummi- och däckindustrin. Grundat av August Bremicker och hans söner, har företaget en lång historia av banbrytande teknik och bansträckande prestanda. Från sina tidiga dagar i en liten by vid floden Ruhr har man vuxit till att bli en global ledare inom däckindustrin, och deras produkter används av miljontals människor runt om i världen.

 

Cykeldäcken utgör inget undantag från varumärkets rykte om överlägsen kvalitet och prestanda. Designade för att leverera enastående prestanda och hållbarhet både för träning och tävling på landsvägar, är deras cykeldäck det självklara valet för seriösa cyklister. Med fokus på högpresterande och konkurrenskraftiga produkter, erbjuder man cykeldäck av högsta kvalitet som förbättrar din cykelupplevelse och ger dig förtroendet att nå nya höjder på vägen.

 

Företaget tror på att säkerhet och prestanda går hand i hand, och deras cykeldäck är inget undantag. Tillverkade med banbrytande teknik och innovativa material, ger cykeldäcken enastående grepp, stabilitet och kontroll oavsett väderförhållanden eller terräng. Oavsett om du cyklar för träning eller tävling, kan du lita på Pirellis cykeldäck för att leverera överlägsen prestanda och tillförlitlighet vid varje pedaltramp.

 

Med en stark historia av banbrytande innovationer och ett engagemang för att erbjuda högsta kvalitet och prestanda, fortsätter man att vara en pålitlig partner för cyklister runt om i världen. Ge dina cykelturer en extra skjuts med Pirellis cykeldäck och upplev en körkänsla utan kompromisser.

 .

Däck Pirelli P Zero TLR RS

5329823Huv
Hastighet i fokus Pirelli's P Zero TLR RS tar fart till en ny nivå med sitt släta mönster och överlägsna grepp, perfekt för situationer där varje sekund räknas. P ZERO™ Race TLR RS är utvecklad med tävlingscyklingen i åtanke. Dess design är optimerad för minimalt rullmotstånd och vikt, vilket ger maximal fart på asfalten. Produktinformation - Slätt...
Beställningsvara!
1 099,00 kr
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.