LÅDCYKLAR

Cykelmagneten erbjuder noggrant urval av lådcyklar - perfekta för familjer, pendling och lasttransport. Vårt sortiment inkluderar både moderna tvåhjuliga lådcyklar och trehjuliga modeller, alla designade för att göra det enkelt och bekvämt att transportera både barn och gods.

Våra lådcyklar är byggda för att vara stabila, pålitliga och lätta att hantera även med tung last. Med bekväma sittplatser för passagerare och generösa lastutrymmen kan du enkelt ta med dig allt du behöver på dina äventyr, vare sig det är en dag på stranden, en tur till mataffären eller en familjeutflykt i stadsparken.

Våra kunniga medarbetare finns alltid till hands för att hjälpa dig att hitta rätt lådcykel för dina behov och ge dig råd om underhåll och service för att hålla din cykel i toppskick. Vår ambition är att göra cykling tillgänglig och rolig för alla, och våra lådcyklar är ett utmärkt exempel på hur cykling kan göra vardagen enklare och mer hållbar.

Cykel Skeppshult S3 24 COMFORT 7-VXL GRÅ SKYMNING 2023

2406-0754-5002-18
Trygg, stabil, säker, bekväm och samtidigt makalöst rolig! Glädjespridaren Skeppshult S3 24 Comfort har tre hjul och skapar både ökad rörelsefrihet och extra trygghet för oss som vill sitta i sadeln. En perfekt cykel för oss som drömmer om att kunna cykla, men som av någon anledningen kanske inte vågar eller helt enkelt inte kan hantera vanliga...
I lager!
22 950,00 kr
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.