Lådcykel Batavus Fier Cargo 3-Hjul,...
Lådcykel Batavus Fier Cargo 3-Hjul,...
Lådcykel Batavus Fier Cargo 3-Hjul,...
Lådcykel Batavus Fier Cargo 3-Hjul,...

Lådcykel Batavus Fier Cargo 3-Hjul, 500 Wh, 7-VXL

BA080011
Slut i Lager
55 995,00 kr
Inkl. moms

Vill du uppleva nya äventyr med din familj, upptäcka nya platser och skapa många minnen? Batavus Fier är den elektriska lastcykeln som du kan bygga på och som är redo för dig och dina barn varje dag. Vart än äventyret tar dig.  

 

Batavus Fier har utvecklats med stort fokus på säkerhet, komfort och lämpliga tillbehör så att lastcykeln uppfyller alla dina behov. 

 

Vill du uppleva nya äventyr med din familj, upptäcka nya platser och skapa många minnen? Batavus Fier är den elektriska lastcykeln som du kan bygga på och som är redo för dig och dina barn varje dag. Vart äventyret än går.  

 

Batavus Fier är den nyaste medlemmen i vår familj. Denna elcykel har utvecklats med stort fokus på säkerhet, komfort och lämpliga tillbehör så att lastcykeln helt uppfyller dina behov. 

Batavus_Fier_MedSfeer-5.jpg?height=300&width=490
Fier 3

Komplettera din Batavus lastcykel

Batavus Fier  levereras med  lämpliga tillbehör så att lastcykeln helt uppfyller dina önskemål  som ersättning för bilen  Barnstolen i bilen,  till exempel,  bytas av en bänk i trehjulingen och både  du och dina barn genererar frihet från Fier. Trafikstockningar är ett minne blott och nya cykelleder upptäcks. 

 

Komplettera din Batavus lastcykel

Perfekt alternativ till bilen

Batavus lastcyklar finns som tvåhjuliga och trehjuliga. Tvåhjulingen har en lastkapacitet på upp till 80 kg i lådan, vilket ger plats för 2 barn och extra bagage. De två hjulen gör denna cykel extra manövrerbar så att du kan ta varje sväng med tillförsikt. Trehjulingen klarar bara lite mer vikt med en lastkapacitet på upp till 100 kg i lådan, som erbjuder plats för 3 barn och extra bagage. En annan fördel med denna trehjuling? De tre hjulen gör denna cykel extra stabil för många säkra kilometer.

Perfekt alternativ till bilen

Smart rail-system låter lastcykeln växa med din familj

 Batavus -lastcyklarna växer med familjen. Skensystemet i lådan gör det möjligt att montera olika tillbehör säkert och stabilt. På så sätt kan du fästa en Maxi-Cosi på nolltid och sen ersätta den med en sittbänk. På detta sätt växer lastcyklarna med dina barn i åratal av äventyr. 

Smart rail -system låter lastcykeln växa med din familj

Säker på vägen med vår belysning

Att cykla i mörkret är lika säkert som under dagen, eftersom Batavus lastcyklar är utrustade med V-Light. Med denna belysning skapar du en V-form bakom din cykel så att du syns ännu bättre. 

Säker på vägen med vår belysning

Kraftfull Bosch Performance Cargo Line-motor

Den kraftfulla Bosch Performance Cargo Line mittmotorn ger dig kraft när du behöver det och med den tydliga displayen har du alla dina resedata tillgängliga. Eftersom motorn är placerad mitt på cykeln har du en optimal viktfördelning.

2021-09-14
No reviews
Product added to compare.