Cykel Batavus Luca E-go® LX Dark Green

Cykel Batavus Luca E-go® LX Dark Green

Kontakta butiken, tel: 0346-81610
31 995,00 kr
Inkl. moms

KOMBINERAD ELEGANS OCH FUNKTIONALITET

Luca E-go® LX är en av de mest populära elcyklarna i vårt sortiment

BOSCH elsystem - Tyst, bekvämt att köra och ger bra assistans när du behöver det.

Storlek

 

Luca E-go® LX är utrustad med en stor rymlig aluminiumkorg och ett praktiskt styrlås, som låser styret så att framhjulet inte vrider sig och välter cykeln när det ligger vikt i korgen. Modellen har 7 invändiga Shimano Nexus-växlar, fotbroms och en främre rullbroms. Och du uppnår hög komfort med den fjädrande sadelstolpen som minskar stötar i nedre delen av rygg/korsryggen. Lamporna är fasta och drivs av cykelns batteri, så du behöver inte tänka på att byta batterier. Bakljuset har vårt BRAKE-ljus integrerat. När hastigheten på cykeln saktar ner tänds ljuset kraftigt och dina medtrafikanter har svårare att förbise att du bromsar. Läs mer om lampan här.

Luca E-go® Deluxe Limited är byggd med BOSCHs elsystem. Ett system som är tyst, bekvämt att köra och ger bra assistans när du behöver det. Motorn som används på just denna cykel är BOSCH Active Line. Systemets display är lättmanövrerad och kommer med 5 körprogram, så att du enkelt kan anpassa assistansen till omgivningen. Motorn är vridmomentbaserad, varvid du får assistans utifrån hur mycket kraft du ger dig själv. Cykeln kommer med ett 400Wh batteri som säkerställer lång räckvidd, och med motorn placerad i vevpartiet uppnår du en stabil och bekväm körupplevelse. Du har möjlighet att köpa en extra korginsats till aluminiumkorgen. Korginsatsen är utformad så att den passar korgens mått perfekt och den kan enkelt knäppas på och av så att du kan ta den med dig.

BE102400
Läs mer

Att välja en Batavus elcykel ger dig många fördelar, vilket du kommer att upptäcka så fort du börjar trampa. Vi vill betona tre särskilda fördelar som vi anser är exceptionellt bra: Elcykeln är skonsam mot miljön, snäll mot plånboken och tar dig snabbt från dörr till dörr utan att du behöver svettas.

  1. En gärning för miljön: Att cykla är miljövänligt. Genom att välja cykeln minskar du drastiskt utsläpp av koldioxid och bidrar på så vis till bättre miljö
  2. Bra för ekonomin: Att välja en elcykel från Batavus är ekonomiskt fördelaktigt jämfört med att köra bil eller använda kollektivtrafik. Detta utan att kompromissa med komforten.
  3. Du sparar tid: Med elcykel tar du dig snabbt och smidigt framåt. Du slipper vänta på bussen eller fastna i bilköer. Det ger dig mer frihet och tid för andra aktiviteter.

Sammanfattningsvis, genom att välja en Batavus elcykel får du inte bara en effektiv transportlösning, utan också en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig alternativ som sparar tid och ger dig en behaglig upplevelse.

Exempel på elcyklar från Batavus:

  • Batavus Torino E-Go LX®: Pålitlig och prisvärd med en kraftfull framhjulsmotor och praktiska funktioner. Den erbjuder 5 assistanslägen, fjädrande framgaffel och sadelstolpe för ökad komfort, samt Walk Assist för enklare hantering. Med Batavus E-motion teknologi och ett 400 Wh batteri är den perfekt för daglig pendling och andra äventyr. Cykeln har en praktisk ram med lågt insteg, 7 växlar, fotbroms och hydraulisk skivbroms för säkra bromsningar. Torino E-Go LX är en bekväm och användarvänlig cykel för alla cyklister.
  • Batavus Verona E-go®: Klassisk elcykel som är perfekt för stadsmiljön. Med sitt låga insteg är den lätt att hoppa av och på, vilket gör den idealisk för att utföra ärenden. Cykeln har en framhjulsmotor och batteriet på 400 Wh är placerat baktill. Verona kommer med ramlås, belysning och fotbroms som standardfunktioner. Dessutom har den walk assist och erbjuder 5 olika assistansnivåer för ökad komfort och användarvänlighet.
  • Batavus Altura E-go®: En exklusiv och påkostad cykel, utrustad med pålitliga Bosch Active Line-motorn och ett kraftfullt 400 Wh Powertube-batteri, vilket ger imponerande bra räckvidd och långvarig prestanda. 7-växlad Shimano Nexus-drivlina ger smidiga växlingar och enkel hantering. Dessutom fotbroms samt skivbroms fram, vilket ger pålitlig och effektiv bromsning i alla väderförhållanden. Boschmotorn är känd för sin tysta och mjuka drift, vilket ger en behaglig cykelupplevelse utan störande ljud. Denna cykel är en perfekt kombination av stil, komfort och prestanda för den kräsna cyklisten.

Oavsett vilken modell du väljer kan du lita på att Batavus levererar pålitliga, bekväma och högpresterande elcyklar som är designade för att möta dagens krav på urban mobilitet. 

No reviews

Växeltyp

Shimano Nexus 7

Cykelvikt

27.9 kg

Frambroms

Rullbroms

Bakbroms

Fotbroms

Sadel

Selle Royal

Sadelstolpe

Dämpad

Framgaffel

Solid aluminium

Låstyp

AXA Defender Ringlås

Ramstorlek

48, 53, 57

Styrstamsjustering

Snabbkoppling

Färger

grön

Stöd

Justerbart stöd

Belysning

Belysning drivs av cykelns batteri

Batterityp

Bosch Li-ION 400Wh

Motortyp

Bosch Active Line Centermotor 250W

Motorplacering

Vevparti

Motorkraft

Effekt 40Nm

Display

Bosch Purion

Walk Assist

Finns
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.