Cykel Trek Verve+ 1 Lowstep CH, 400...

Cykel Trek Verve+ 1 Lowstep CH, 400 Wh 2022

Sista produkten i lager
26 499,00 kr
Inkl. moms

Verve+ 1 Lowstep är en elcykel som lockar ut dig på fler cykelturer. Dina vardagsrundor, pendlingar och träningspass får alla en extra kraft från det tillförlitliga och kraftfulla pedalassistanssystemet från Bosch. Elcykeln är dessutom utrustad med komponenter som fokuserar på komfort och säkerhet, t.ex. dämpad gaffel som slätar ut vägens ojämnheter, ergonomiska kontaktpunkter, pålitliga hydrauliska bromsar, breda, stabila däck och fram- och baklampor.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill använda din cykel mer och ha roligt på varje tur. Du vill ha elcykelns extra kraft som hjälper dig att cykla längre och se mer. Du letar efter en bekväm cykel som är byggd för att hålla länge och har den senaste elcykeltekniken.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i aluminium med Lowstep-geometri, 8-växlad Shimano-drivlina, Bosch Active Line-motor (250 W, 40 Nm) som stöder hastigheter upp till 25 km/h, Purion-controller och valfritt batteri på 300, 400 eller 500 Wh. Lägg sedan till en dämpad gaffel, hydrauliska skivbromsar, inställbar Blendr-kompatibel styrstam, extra breda, stabila och greppsäkra 50c-däck, ergonomiska handtag, skärmar, lampor, en MIK-kompatibel pakethållare och ett cykellås.

Slutord

Med sin kraftfulla pedalassistans öppnar Verve+ 1 Lowstep upp en värld av möjligheter. Du kan ge dig ut på längre äventyr, pendla snabbare och klättra lättare. Den extra kraften gör cyklingen ännu mer spännande och njutbar. Komponenternas kvalitet och komforten gör det roligare än någonsin att öka på både hastighet och sträcka.

Verve_plus?$responsive-pjpg$&cache=on,on&wid=1920&hei=1080&fit=fit,1

Därför kommer du att gilla den.

  1. Elcykeln förstärker dina krafter och din upplevelse av cyklingens alla plustecken
  2. Med Lowstep-geometri är det lätt och tryggt att sitta upp och av
  3. Välj ett batteri på 300, 400 eller 500 Wh, helt efter eget tycke
  4. Dämpningen i gaffeln tar hand om tröttande stötar från vägen
  5. Controllern Purion har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelkällare
5269341
2 objekt
601842687932
2021-11-24
No reviews
Product added to compare.