Cykel Crescent TOVE 7-VXL, Röd

Cykel Crescent TOVE 7-VXL, Röd

I lager
9 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Tove: Den perfekta citycykeln

Crescent Tove är designad för dig som söker en stilren, bekväm och pålitlig cykel för vardagens alla äventyr. Med en lätt aluminiumram och lågt insteg är den enkel att hantera, medan de sju Shimano® Nexus®-växlarna ger smidig cykling i alla terränger. Tove kommer fullt utrustad med cykelkorg, pakethållare, lås, stöd, och belysning, vilket gör den redo för både pendling och fritidsturer. Den ergonomiska sadeln och de breda däcken säkerställer en bekväm tur varje gång. Crescent Tove kombinerar funktion och stil, vilket gör den till det självklara valet för vardagscykling

Storlek
Färg

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du söker en cykel som kombinerar stil, komfort och funktionalitet för alla dina vardagliga äventyr. Crescent Tove är perfekt för dig som vill ha en pålitlig citycykel som kan hantera allt från pendling till helgutflykter. Med sin genomtänkta design och fulla utrustning erbjuder den en bekymmersfri cykelupplevelse oavsett vart du är på väg.

Inbyggd teknik

Crescent Tove är utrustad med en lätt aluminiumram som erbjuder både hållbarhet och smidighet. Den ergonomiska designen med ett lågt insteg gör att du enkelt kan kliva upp i sadeln, medan de sju växlarna från Shimano® Nexus® säkerställer att du har rätt motstånd för alla typer av terräng. Dessutom bidrar de breda däcken och komforttekniken i sadeln till en mjuk och behaglig cykeltur.

Slutord

Crescent Tove är en komplett citycykel som är byggd för att leverera både komfort och prestanda i en stilren förpackning. Den lätta aluminiumramen i kombination med bekväma komponenter som IsoFlow-sadel och ergonomiska handtag gör den idealisk för daglig användning. Oavsett om du cyklar genom stadens gator eller tar en längre tur, kommer Crescent Tove att ge dig en smidig och njutbar cykelupplevelse.

Därför kommer du att gilla den

  • Kombination av komfort och stil: Crescent Tove erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och stil, vilket gör den till ett utmärkt val för vardagscykling.

  • Ergonomisk och användarvänlig design: Med ett lågt insteg och justerbar styrstam kan du enkelt anpassa cykeln för att passa dina behov och önskemål.

  • Pålitlig utrustning: Med Shimano® Nexus® 7 växlar och kombinerade bromssystem (navbroms och V-broms) får du en cykel som levererar konsekvent prestanda under alla förhållanden.

  • Fullt utrustad för vardagen: Crescent Tove kommer med allt du behöver, inklusive cykelkorg, pakethållare med klickfunktion, lås, stöd, och belysning. Den är redo att användas direkt, utan att du behöver lägga till något extra.

  • Lätt och hållbar aluminiumram: Den robusta men lätta ramen gör Crescent Tove enkel att manövrera och hållbar för långvarig användning.

Crescent Tove är mer än bara en cykel—det är en pålitlig följeslagare för alla dina vardagliga äventyr, som kombinerar praktiska funktioner med modern design och komfort.

YRC9575102
1 Produkt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.