Cykel Dual Sport 2 Equipped, Gen 5, Galactic Grey

Cykel Dual Sport 2 Equipped, Gen 5, Galactic Grey

I lager
11 599,00 kr
Inkl. moms Leverans inom 3 - 5 dagar

Dual Sport 2 är en mångsidig hybridcykel som är perfekt för både asfalt och grusvägar. Med sin lätta ram och robusta drivlina erbjuder den en smidig cykelupplevelse på olika typer av underlag. Cykeln är utrustad med breda däck som effektivt absorberar ojämnheter, vilket ger ökad komfort och säkerhet oavsett om du pendlar till jobbet eller cyklar på stigar. Dual Sport 2 kommer med praktiska tillbehör som pakethållare, lampor och skärmar, vilket gör den till ett utmärkt val för daglig användning och längre turer. Denna hybridcykel kombinerar prestanda och bekvämlighet, och är idealisk för cyklister som söker flexibilitet och komfort på både stadsgator och landsvägar.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du söker en mångsidig cykel som passar allt från vardagspendling till fritidscykling och äventyr. Dual Sport 2 är den perfekta hybridcykeln för dig som vill ha en lätt, bekväm cykel som klarar varierande terräng. Den är praktiskt utrustad för att möta alla dina behov, från dagliga ärenden till längre utflykter.

Inbyggd teknik

Dual Sport 2 har en lätt aluminiumram med snygg invändig vajerdragning som ger ett rent och stilrent utseende. Den är utrustad med 650b-hjul och 50c-däck som ger komfort och stabilitet på både asfalt och grusvägar. Shimano CUES 1x9-drivlinan erbjuder ett brett växelområde, medan kraftfulla hydrauliska skivbromsar säkerställer pålitlig bromskraft i alla väderförhållanden. Dessutom kommer cykeln med en MIK-kompatibel pakethållare, lampor, skärmar och cykelstöd – allt du behöver för en smidig och säker cykeltur.

Slutord

Dual Sport 2 är en mångsidig hybridcykel som passar både stadsturer och äventyr i terrängen. Den är byggd för att prestera på olika typer av underlag och levereras med en mängd praktiska tillbehör. Med dess robusta komponenter och mångsidighet är detta den perfekta cykeln för dig som vill ha en bekväm och pålitlig cykel för alla tillfällen.

 Därför kommer du att gilla den.

    • Styva hjul och breda däck ger samma komfort som en dämpad gaffel, men utan extra vikt.
    • Mångsidiga grusdäck som är snabba på asfalt och ger bra grepp på tuffare underlag.
    • Invändig vajerdragning skyddar vajrarna från vädret och ger ett stilrent utseende.
    • Standardutrustad med lampor, skärmar och MIK-pakethållare – redo att användas direkt!
5291585
1 Produkt
768682198636

Trek Bicycles Grundas: 1975-1979

År 1975 grundade Dick Burke och Bevil Hogg Trek Bicycle som ett dotterbolag till Roth Corporation, en distributör av hushållsapparater. Trek startade sin tillverkning i början av 1976 i Waterloo, Wisconsin, med fokus på att producera handlödda stålramar för touringcyklar. Med en personalstyrka på bara fem personer riktade sig företaget mot det övre segmentet, dominerat av japanska och italienska modeller. Under sitt första år tillverkade Trek nästan 900 specialbeställda ramar, som såldes för under 200 dollar styck. Senare samma år blev Trek ett aktiebolag, och år 1977 blev Penn Cycle i Minnesota den första återförsäljaren i världen. Trek växte snabbt och inom tre år nådde företaget en försäljning på nära 2 miljoner dollar.

Snabb Expansion: 1980-1984

I början av 1980-talet började Treks tillväxt på allvar. Försäljningen planade ut i slutet av 1970-talet på grund av produktionsbegränsningar, men med den nya fabriken på 26 000 kvadratfot i Waterloo kunde företaget öka sin tillverkningskapacitet och börja sälja kompletta cyklar. 1981 lanserade de den första Pro-racercykeln i stål, och 1983 byggdes Treks första mountainbike, 850. 1984 expanderade företaget ytterligare genom att förvärva Klein Bicycles och starta sin egen komponentdivision, Trek Components Group (TCG).

Innovativa Genombrott: 1985-1991

Trek fortsatte att driva innovationen framåt under mitten av 1980-talet. 1985 lanserade de sin första aluminiumram, 2000, och året därpå följde de upp med den första kolfibermodellen, 2500. Företaget introducerade sedan den banbrytande OCLV-tekniken (Optimum Compaction, Low Void) för kolfiberramar 1992, vilket markerade ett stort tekniskt genombrott. Under denna tid fortsatte Trek också att expandera globalt och introducerade hybridcyklar och barncyklar i sitt sortiment.

Global Expansion och Sponsring: 1997-2005

Från 1997 till 2005 sponsrade Trek det legendariska cykelteamet United States Postal Service Pro Cycling Team, som tog hem sju Tour de France-segrar. Dessa framgångar lyfte varumärkets rykte och positionerade Trek som en ledande tillverkare av professionella tävlingscyklar. Samtidigt förvärvade företaget fler varumärken som Gary Fisher och Bontrager, samt öppnade kontor och produktionsanläggningar utomlands för att ytterligare befästa sin globala närvaro.

Miljöinitiativ och Innovation: Senare 2000-talet

Trek lanserade under senare delen av 2000-talet initiativ för att främja hållbar transport genom programmet "1 World 2 Wheels" och sponsring av triathlon-serier. Med fortsatt fokus på innovation och prestanda utvecklade Trek nya cykelmodeller och förnyade sina material, samtidigt som de stärkte sin närvaro på den europeiska marknaden genom förvärv av företag som Villiger och Diamant.

Trek Bicycle har idag befäst sin position som en global ledare inom cykelindustrin, med ett starkt fokus på innovation, kvalitet och hållbarhet. De fortsätter att utveckla banbrytande teknologier, som sina OCLV Carbon-ramar och aerodynamiska cykeldesigner, samtidigt som de driver miljöinitiativ för att främja cykling som hållbart transportmedel.

TREK BICYCLES: INNOVATION, HÅLLBARHET OCH FRAMGÅNG

Företaget sponsrar nu framstående cykelteam, inklusive Lidl-Trek, vilket ytterligare stärker deras varumärke inom professionell cykelsport. Genom dessa partnerskap förblir Trek en pålitlig leverantör av tävlings- och träningscyklar för både elitcyklister och amatörer över hela världen.

Inga recensioner

*Observera att specifikation gäller för alla storlekar, såvida den inte anges separat

Ramset
RamAlpha Gold Aluminum, invändig vajerdragning, pakethållar- och skärmfästen, Post Mount-skivbroms, cykelstödsfäste. 5 x 135 mm QR
GaffelDual Sport alloy, internal brake routing, fender mounts, rack mounts, ThruSkew 5mm QR
Hjul
FramnavFormula DC-20, aluminium, 6-bults, 5 x 100 mm QR
Framaxel139 x 5 mm skruvfäste
BaknavFormula DC-22, aluminium, 6-bults, Shimano 8/9/10-delad frikrans, 135 x 5 mm QR
Bakaxel152 x 5 mm QR
FälgBontrager Connection, dubbel botten, 32 hål, 20 mm bredd, Schrader-ventil
Ekrar14g rostfritt stål, svart
DäckBontrager GR0 Comp, kanttråd, reflexrand, 60 tpi, 650 x 50 mm
Maximal däckstorlek27,5 x 2,00"
Drivlina
VäxelreglageShimano U4000, 9-växlat
BakväxelShimano CUES U4000
VevpartiProWheel Pro, aluminium, Narrow/Wide 40T-krans i stål, 170 mm längd
VevlagerKapslat lager, 68 mm
KassettShimano LINKGLIDE LG300, 11–46, 9-växlat
KedjaShimano LG500
PedalWellgo, nylonstomme, aluminiumhållare
Maximal storlek på kedjekrans1x: 42T, 2x/3x: 48T
Komponenter
SadelBontrager Sport
SadelstolpeBontrager aluminium, 27,2 mm, 12 mm offset, 330 mm längd
*StyreStorlek: S
Bontrager aluminium, 31,8 mm, 15 mm rise, 600 mm bredd
Storlek: M
Bontrager aluminium, 31,8 mm, 15 mm rise, 660 mm bredd
Storlek: L, XL
Bontrager aluminium, 31,8 mm, 15 mm rise, 690 mm bredd
HandtagBontrager Satellite
*StyrstamStorlek: S
Bontrager Comp, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 70 mm längd
Storlek: M
Bontrager Comp, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 80 mm längd
Storlek: L
Bontrager Comp, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 90 mm längd
Storlek: XL
Bontrager Comp, 31,8 mm, Blendr-teknikkompatibel, 7 grader, 100 mm längd
BromsskivaTektro Wave, 6-bults, 160 mm
BromsuppsättningTektro HD-R280 hydraulisk skivbroms, Flat Mount, 160 mm skiva
Bromsskivans storlekMaxstorlek för bromsskiva: 160 mm, både fram och bak.
Tillbehör
*LampaStorlek: S, M, L, XL
Spanninga SOLO
Storlek: S, M, L, XL
AXA Greenline 35, USB-uppladdningsbar
CykelstödAluminium, bakmonterat cykelstöd
*SkärmStorlek: S, M, L, XL
SKS bred
Storlek: S, M, L, XL
SKS plast, främre
Vikt
ViktM - 14,50 kg
MaxviktCykelns totala maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) är 136 kg.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. På grund av problem med leveranskedjor kan kompatibla delar bytas ut när som helst utan förvarning.

Cykel- och ramvikter baseras på lackerade prototypramar vid tillfället för publicering. Vikter på slutprodukterna kan variera.

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.