• REA!
  • -18 000,00 kr
Cykel Cannondale Scalpel Carbon 2, Stealth Gray

Cykel Cannondale Scalpel Carbon 2, Stealth Gray

I lager
47 999,00 kr 65 999,00 kr -18 000,00 kr
Inkl. moms

Cannondale Scalpel Carbon 2 är en högpresterande XC-cykel med en kolfiberram, avancerad fjädring och kvalitetskomponenter, designad för att ge cyklister en exceptionell körupplevelse. Oavsett om du är ute efter att vinna tävlingar eller bara ha den snabbaste cykeln på spåret, är Scalpel Carbon 2 en cykel som levererar på alla fronter.

Storlek

 

Cannondale Scalpel Carbon 2 – Den Optimala XC-Cykeln

Cannondale Scalpel Carbon 2 är den idealiska cykeln för dig som söker en toppmodern XC-cykel med kolfiberram, kolfiberhjul och den ikoniska Leftygaffeln till ett konkurrenskraftigt pris. Denna cykel är designad för att erbjuda en perfekt balans mellan hög prestanda och överkomligt pris, med fokus på att hantera de tekniskt utmanande XC-banor som blivit alltmer populära.

Nyckelfunktioner:

  • BallisTec Kolfiberram: Scalpel Carbon 2 är byggd med Cannondales BallisTec-teknologi, som optimerar kolfiberstrukturen för att skapa en lätt, styv och stötupptagande ram. Ramen är anpassad efter cyklistens storlek för att säkerställa att alla upplever samma högklassiga fjädring och kontroll.

  • FlexPivot Teknologi: Med Cannondales FlexPivot-länkage får du en cykel med utmärkt fäste och kontrollerad bromsning. FlexPivot kombinerar lättviktsdesign med en avancerad four-bar länkage för optimal responsivitet och lekfullhet på stigen.

  • Lefty Ocho Framgaffel: Scalpel Carbon 2 är utrustad med den berömda Lefty Ocho-framgaffeln, som erbjuder en kombination av låg vikt och hög styvhet tack vare sin unika design med ett gaffelben. Denna gaffel ger överlägsen stabilitet och följsamhet, oavsett om du bromsar eller svänger.

  • Komponenter av Hög Kvalitet: Cykeln kommer med en full Shimano XT 12-delad drivlina och rejäla Shimano XT bromsar för precision och tillförlitlighet. De superlätta Hollowgram 25 kolfiberfälgarna är tubeless ready för enkelt slanglöst körande.

  • Proportional Response: Cannondale har implementerat Proportional Response-teknologi för att säkerställa att stötdämparna är perfekt anpassade till ramstorleken, vilket ger en enhetlig körupplevelse för alla storlekar.

Perfekt För:

  • XC-Tävling och Långlopp: Cannondale Scalpel Carbon 2 är idealisk för cross-country (XCO) tävlingar, långlopp och cyklister som vill sätta personliga rekord på lokala segment. Den är byggd för att leverera snabbhet, kontroll och hållbarhet i alla typer av XC-terräng
C24301M30MD
1 Produkt
884603935996
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.