• REA!
  • -5 000,00 kr
Cykel Crescent ELMER 20S, 5-VXL
Cykel Crescent ELMER 20S, 5-VXL
Cykel Crescent ELMER 20S, 5-VXL
Cykel Crescent ELMER 20S, 5-VXL

Cykel Crescent ELMER 20S, 5-VXL

I lager
34 995,00 kr 39 995,00 kr -5 000,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elmer är vardagshjälten du längtat efter. Med en kraftfull Shimano E6110-motor och 400Wh batteri är denna familjecykel perfekt för pendling, skjutsar till förskolan och storhandling. Den unika ramdesignen och monoshockgaffeln ger överlägsen komfort, medan den robusta bakpakethållaren rymmer både barnstol och väskor. Med justerbar styrstam och sadel hittar du din optimala sittställning. Utrustad med kraftiga skivbromsar, långvariga skärmar och Herrmans kvalitetsbelysning för säkerhet och stil. Crescent Elmer är den ideala cykeln för alla dina dagliga äventyr.

Storlek
Färg

 

Crescent Elmer - Vardagshjälten Du Längtat Efter

Lös vardagspusslet med stil och komfort. Crescent Elmer är den senaste familjemedlemmen i elcykelfamiljen, utformad med noggrannhet och fokus på detaljer. Med Elmer får du en pålitlig följeslagare för allt från pendling till jobbet till skjutsen till förskolan eller storhandlingen. Den robusta bakpakethållaren kan bära både barnstol och flera väskor samtidigt, och med ett enkelt klick fäster du eller tar bort korgar och väskor.

Nyckelfunktioner

  • E6110 Motor: Shimanos kraftfulla E6110-motor assisterar dig upp till 25 km/h i tre olika lägen, med ett imponerande vridmoment på upp till 60 nm, vilket gör backar och tung last till en lätt match.

  • Unik Ramdesign: Ramens design ger extra stabilitet och utrymme, med en centralt placerad motor för låg tyngdpunkt och bättre balans.

  • Monoshockgaffel: Högkvalitativ monoshockgaffel med 32 mm dämpning, tillsammans med 60 mm komfortdäck på 27,5” hjul, ger en mjuk och bekväm åktur även på ojämna underlag.

  • Integrerat Batteri: Det snyggt integrerade 400Wh batteriet i ramen ger en stilren design och kan laddas på plats eller tas ut för laddning.

  • Säkerhet och Komfort: Elmer har både fotbroms bak och kraftigt dimensionerade hydrauliska skivbromsar fram, för säker och pålitlig inbromsning i alla situationer. Den är också utrustad med Herrmans kvalitetsbelysning, bromsljus bak och omfattande reflexdetaljer för maximal synlighet.

Anpassad för Dina Behov

Med en justerbar styrstam och sadel hittar du enkelt din optimala sittställning, medan komforthandtag och en vattentät sadel med elastomer gör även längre turer behagliga. Crescent Elmer är byggd för att möta dina dagliga behov, med extra stöd och förstärkta hjul för att hantera all typ av last och underlag.

Din Pålitliga Partner i Vardagen

Elmer är inte bara snygg och funktionell; den är också rustad för alla väder och alla utmaningar. Med långvariga skärmar, robust lås med one-key-lösning och inkluderad stöldskyddsförsäkring är denna cykel en investering i både bekvämlighet och trygghet.

Crescent Elmer - Den perfekta elcykeln för en aktiv och kravfylld vardag.

YEC5555031
1 Produkt
No reviews
RamAluminium
Antal Växlar5
VäxelreglageShimano® Nexus® 5 Vridreglage
BromsarShimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano® 180
Vevparti38T 170 mm
StyrstamAluminium
StyreAluminium 680mm
SadelstolpeAluminium svart 31,6X350
SadelSpectra Fluito med dämpande elastomer.
MotorplaceringCenter
MotorShimano STePS E6110
BatteriEGOING 400 Wh integrerat i ramen
displayLCD, SC-E6100
DäckSpectra Pergo premium reflex 60-584 (27,5 X 2,4)
HandtagHerrmans CLIK ergonomiskt låsbart
PedalerSpectra, aluminium ergonomisk, antislip
SkärmarSKS Bluemels 65mm
StödATRAN MOOVE dubbelstöd
PakethållareBak: Tail long cargo m. AVS Fram: Spectra Donkey m. AVS
LåsAXA IMENSO
BelysningHerrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Vikt29.5
Kassett24T
HjulFälgShimano/TEC 584
KedjaKMC RB Z610HXRB
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.