Lådcykel Cargobike Classic Kindergarden

Lådcykel Cargobike Classic Kindergarden

Weblager - Kontakta butik för aktuell leveranstid
40 990,00 kr
Inkl. moms

Cargobike Classic Kindergarden är den ultimata lådcykeln för dig som behöver transportera upp till sex barn. Med extra stort lastutrymme, trepunktsbälten och en öppningsbar front är den perfekt för dagis och familjer som söker en säker och praktisk lösning. Robust design och lättmanövrerad, idealisk för stadskörning.

 

Cargobike Classic Kindergarden – Den Perfekta Lådcykeln för Barntransport och Lastning

Cargobike Classic Kindergarden är den ultimata lösningen för dig som behöver transportera flera barn, stora mängder prylar eller tung utrustning. Med sin robusta design och stora lastutrymme är denna lådcykel både praktisk och pålitlig, perfekt för dagligt bruk i stadsmiljö. Lådan är strategiskt placerad över hjulen, vilket maximerar lastkapaciteten och ger dig ett säkert och stabilt transportmedel för upp till sex barn.

Optimal Säkerhet och Komfort för Barnen

Denna lådcykel är särskilt designad med barnens säkerhet i åtanke. Cargobike Classic Kindergarden är utrustad med två parallella bänkar som rymmer upp till sex barn, alla försedda med trepunktsbälten som garanterar en trygg åktur. En smart funktion är den öppningsbara fronten på lådan, som gör det enkelt för barnen att själva kliva i och ur cykeln.

Skötselråd för Lång Livslängd

För att säkerställa att din Cargobike Classic Kindergarden håller i många år är det viktigt att följa våra skötselråd:

  • Regelbunden kontroll: Se till att alla skruvar, ekrar, muttrar och vevarmar är ordentligt åtdragna. Eventuella glapp måste åtgärdas omedelbart av en cykelmontör.
  • Välpumpade däck: Håll däcken välpumpade för att minska friktionen och risken för punktering samt skydda fälgarna.
  • Förvaring: Förvara cykeln i ett regnfritt utrymme eller använd ett överdrag för att skydda den från väder och vind.
  • Rengöring: Tvätta cykeln regelbundet och undvik att vatten tränger in i lager som pedaler, vevlager, nav och styrlager. Efter rengöring är det viktigt att smörja alla rörliga delar.
  • Vinterunderhåll: Vintertid kräver extra omsorg, inklusive regelbunden smörjning av skruvhuvuden och underhållsladdning av batteriet för elcykel.

Överväganden för Säker Körning

Vid användning av Cargobike Classic Kindergarden är det viktigt att köra med omsorg. Undvik kraftiga stötar från trottoarkanter och ojämna underlag, då detta kan försvaga ramen och påverka cykelns hållbarhet negativt. Var särskilt noga med att inte överlasta cykeln; maxlasten är 100 kg i lådan, plus förare på cirka 100 kg.

Specifikationer:

  • Kapacitet: Upp till 6 barn med trepunktsbälten.
  • Låda: Stor låda placerad över hjulen för maximal lastkapacitet.
  • Maxlast: 100 kg i lådan, plus förare på cirka 100 kg.
  • Kategori: Alla cyklar, Lådcyklar.
  • Varumärke: Cargobike.

Cargobike Classic Kindergarden är den perfekta lösningen för förskolor, familjer och företag som behöver ett pålitligt och säkert transportmedel för barn och stora laster. Med sin robusta konstruktion och genomtänkta design kommer denna lådcykel att vara en oumbärlig del av din vardag.

1273
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.