Cykel Trek WAHOO 24 CH-RD
Cykel Trek WAHOO 24 CH-RD
Cykel Trek WAHOO 24 CH-RD
Cykel Trek WAHOO 24 CH-RD
Cykel Trek WAHOO 24 CH-RD
Cykel Trek WAHOO 24 CH-RD

Cykel Trek WAHOO 24 Lithium Grey/Radioactive Red

I lager!
5 899,00 kr
Inkl. moms

Wahoo 24 är en lätt, enkel och praktisk hybridcykel - perfekt för barn som vill uppleva glädjen med cykling, till vardags och på fritiden. Utrustad med en 1x8-drivlina och ett stort växelspann, vilket gör att den klarar de flesta terränger och underlag. Idealisk för barn i åldern 8–12 år, med en längd på cirka 130–150 cm. 

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du prioriterar att ditt barn har roligt samtidigt som det får en kapabel och mångsidig cykel. Oavsett om det är för familjeutflykter eller vardagstransporter till skolan, levererar Wahoo pålitlig prestanda och glädje vid varje cykeltur.

Inbyggd teknik

Med en lättviktsram i Alpha Aluminum blir det enkelt för barnet att hantera och styra cykeln. Mångfunktionsdäcken ger utmärkt grepp i olika terränger, medan den 1x8-drivlina förenklar växlingen så att barnet kan fokusera på det viktigaste – att ha kul!

Slutord

Sammanfattningsvis är Wahoo en barncykel med utmärkta allroundfunktioner. Den är lätt, praktisk, enkel att använda och ger en riktigt rolig cykelupplevelse. Dessutom är det enkelt att anpassa den med tillbehör för att ge cykeln en personlig touch!

Därför kommer du att gilla den.

  1. Wahoos aluminiumram är stark och hållbar samtidigt som den är lätt och smidig för barnet att hantera.
  2. Hjulfästen i stängt utförande med Treks egen konstruktion ThruSkew, vilket förhindrar att hjulen lossnar oavsiktligt.
  3. Med 1x8-drivlinan blir växlingen enkel och smidig för barnet - fokus på att ha kul!
  4. Att investera i en barncykel från ett etablerat varumärke som Trek är värdefullt – Trek's barncyklar är designade och monterade av erfarna cykelexperter.

Wahoo 24 - lätt, enkel och praktisk!

1049914
1 Produkt
Läs mer

1975 till 1979 etablerade Dick Burke och Bevil Hogg Trek Bicycle som ett helägt dotterbolag till Roth Corporation, en distributör av hushållsapparater baserad i Milwaukee. I början av 1976 började Trek tillverka stålramar för touring i Waterloo, Wisconsin, med en personalstyrka på fem personer. Företaget riktade sig till den övre marknadssegmentet som dominerades av japanska och italienska modeller. Under det första året tillverkade man nästan 900 specialbeställda handlödda ramar som såldes för mindre än 200 dollar vardera. Senare samma år blev Trek Bicycle ett aktiebolag. År 1977 blev Penn Cycle i Richfield, Minnesota, den första återförsäljaren av Trek i världen. Inom tre år nådde man en försäljning på nästan 2 miljoner dollar.

Mellan 1980- och 1984 växte företaget. Eftersom de inte hade tillräckligt med produktionskapacitet började försäljningen av cyklarna att plana ut i slutet av 1970-talet. Man hade då vuxit ut ur sin ursprungliga "röda lada" och bröt marken för att bygga sitt nya företagskontor på 26 000 kvadratfot i utkanten av Waterloo. Med mer fabriksutrymme tillgängligt utvidgades tillverkningen för att kunna inkludera kompletta cyklar. 1981 introducerades linjen "Pro" för racercyklar i stål och 1983 byggdes varumärkets första mountainbike, 850. 1984 förvärvades   Klein Bicycles och man lanserade sin avdelning för eftermarknadsdelar och tillbehör, Trek Components Group (TCG).

Mellan 1985 och 1991 fortsatte företaget att driva teknikens gränser. År 1985 introducerade de sin första ihoplimmade aluminiumram, 2000. Året efter följde de upp framgången med en kolkompositmodell, 2500. Varumärket fortsatte sin satsning på kolfiber och  1992 introducerades de första karbon-ramarna, med den revolutionerande Optimum Compaction, Low Void-processen, OCLV. Under den här perioden öppnade man de första kontoren utomlands och sortimentet  utvidgades till att inkludera såväl hybrid- som barncyklar.

I mitten av 1990-talet fortsatte man sin expansion genom förvärv av Gary Fisher Mountain Bikes, Klein Bicycles och Bontrager Cycles. Trek  etablerade sig även på den internationella marknaden, genom öppnandet av butiker i Kina och etablering av en fabrik i Irland. Under dessa år fortsatte företaget att satsa på teknik och innovation genom att introducera nya rammaterial och designer.

Från 1997 till 2005 sponsrade man det framgångsrika cykelteamet United States Postal Service Pro Cycling Team, som bl.a vann sju Tour de France-segrar, vilket cementerade varumärkets rykte som en ledande tillverkare av professionella cyklar. Under denna tid fortsatte man att utveckla nya teknologier och expandera sitt sortiment av cyklar och tillbehör. De förvärvade även företag som Villiger och Diamant för att stärka sin position på den europeiska marknaden.

Senare delen av 2000-talet lanserades flera initiativ för att främja cykling och miljövänliga transporter, inklusive sitt "1 World 2 Wheels" -program och sponsring av olika triathlon-serier. De fortsatte också att utveckla och förbättra sin produktlinje med fokus på innovation och prestanda.

Sammantaget har Trek under åren etablerat sig som en av de ledande cykeltillverkarna i världen genom sin dedikation till innovation, kvalitet och prestanda. Med en stark historik av banbrytande teknik och en passion för cykling fortsätter man att vara en favorit bland cyklister världen över.

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.