• REA!
  • -1 500,00 kr
Trainer Elite Direto XR-T - Med Riser Block,...

Trainer Elite Direto XR-T - Med Riser Block, utan kassett

I lager
6 999,00 kr 8 499,00 kr -1 500,00 kr
Inkl. moms

Direto XR-T erbjuder förbättrad prestanda med ett större svänghjul och realistisk lutningssimulering upp till 24%. Detta ger utmärkt respons och noggrannhet, även under intensiva träningspass. Du kan enkelt granska träningsdata, genomföra fitnessutvärderingar, köra intervaller och utföra högfartssprintar med maximal kraft. Med några klick ställer du in din bana eller träningsprogram och börjar trampa direkt. Direto XR-T justerar automatiskt motståndet och optimerar din träningsupplevelse. Elite trainers säkerställer exakt överföring av kraft-, hastighets- och kadensdata för de mest precisa träningsplanerna.

 

Direto XR-T: Elite's Bästa Trainer 

Direto XR-T är Elite’s toppmodell inom trainers utan kassett. Den är extremt exakt och kompatibel med ett brett utbud av cykelmodeller. Med en integrerad OTS-effektmätare säkerställs en noggrannhet på +/-1,5%, vilket är en av Direto XR-T's främsta fördelar. Detta gör den till en av marknadens mest realistiska trainers, med simulering av lutningar upp till hela 24%.

Direto XR och Direto XR-T är tekniskt sett identiska, med samma strukturella och elektroniska specifikationer. Skillnaden mellan dem ligger i att Direto XR levereras med kassett, medan denna inte ingår i Direto XR-T.

Det som gör Direto XR och Direto XR-T till de mest exakta trainers i Elite's sortiment är den integrerade OTS-effektmätaren (Optical Torque Sensor). Denna effektmätare gör det möjligt att mäta effektuttaget under träningspass med en noggrannhet på +/-1,5%, vilket är en av de högsta nivåerna bland kommersiellt tillgängliga trainers.

Direto XR-T är en interaktiv trainer som automatiskt justerar motståndet under träningen. Den är helt interaktiv och kommunicerar med alla träningsplattformar via ANT+™ FE-C och Bluetooth, precis som alla Elite's trainers med direkt överföring.

Du kan enkelt styra Direto XR-T via My E-Training-appen (12 månaders gratis prenumeration ingår) eller andra cykeltjänster som Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bkool, Kinomap och många fler.

Direto XR-T är också kompatibel med Rizer lutningssimulator med styrning. Rizer simulerar stigningar upp till 20% och nedförsbackar upp till -10% genom att para ihop sig med virtuell träningsprogramvara för att automatiskt matcha den virtuella lutningen på skärmen. För en mer realistisk cykeltur erbjuder Rizer även styrfunktionalitet, så du kan fritt röra styret när du klättrar.

Pedalanalys är tillgänglig på Elite's toppmodeller av interaktiva trainers, inklusive Direto XR-T. Denna funktion hjälper dig att analysera effektuttaget genom hela pedalrörelsen via en 24-punktsskala. Genom detta kan du utvärdera den mekaniska effektiviteten och justera där det behövs. Pedalanalys finns att köpa i Elite's My E-Training-programvara.

För att mäta kadens använder Elite trainers en sensorlös teknologi som kan detektera pedalfrekvensen utan att installera sensorer på cykelramen. Trainers som Direto XR-T mäter kadens via effektsanalys med hjälp av sin innovativa inbyggda effektmätare OTS.

Elite har i flera decennier haft ett starkt distributionsnät, med verksamhet i över 70 länder runt om i världen. Detta nätverk garanterar en stark närvaro av Elite's produkter i tusentals cykelbutiker.

EL0171013
1 Produkt
No reviews

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.