Crescent Tove Svart Nexus 7 Korg | 51 |

YNC9575101

Ny

Crescent Tove är en cykel med hög sittkomfort utrustad med skärmar, navgenerator belysning, pakethållare och lås. 7 växlat Shimano nav och V-broms fram.

Mer detaljer

8 495 kr Inklusive moms

Leverans: 1 till 6 veckor

Lägg till i önskelistan

Mer information

Cykelikonen Crescent Tove är en sjuväxlad citycykelsom är fullt utrustad för vardagens alla äventyr. Tack vare ett praktiskt lågt insteg tar du dig enkelt upp i sadeln. Och väl där sitter du som en kunglighet; bekvämt i den ergonomiskt uppbyggda sadeln och upprätt med god överblick över dina medtrafikanter. Dina händer vilar dessutom riktigt skönt på styrets komforthandtag och tack vare dess mjuka och breda däck rullar du behagligt fram på de flesta typer av underlag.

Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll. Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en traditionell v-broms.

Utrustningen är både tålig och väl tilltagen, en cykelkorg i aluminium med plastbotten ingår liksom både lås, stöd och belysning. Pakethållaren är snyggt integrerad i ramen och den är även utrustad med en smart klickfunktion, så att du enkelt sätter fast en väska eller korg. 

En traditionell damcykel som faktiskt ofta är lika populär hos killarna i familjen!

Mer om Crescents Citycyklar

På Crescent´s pålitliga och lättskötta citycyklar sitter du garanterat bekvämt och som extra bonus fungerar de precis lika bra i stressig stadstrafik som på den mer avslappnade cykelutflykten med barnen. Modellerna med lågt insteg ser dessutom till att det är busenkelt att kliva av och på nästan oavsett vad du bär för kläder eller i vilken fysik form du befinner dig i för dagen.

Väljer du en citycykel så skaffar du dig en trofast vän som du kan lita på i alla väder. Den är komplett utrustad och har redan från start fotbroms, korg och en pakethållare med smarta fästen för både väskor och korgar som enkelt kan sättas fast med ett litet klick. Sätt på en barnstol eller häng på en kärra när du vill skjutsa till dagis eller fixa fredagsshoppingen. Du behöver aldrig vara orolig att du packat för mycket, en citycykel rymmer faktiskt det mesta och troligen lite till! Och om du är på jakt efter en viss mängd av extra skjuts i cyklingen så hittar du lätthanterliga citycyklar bland Crescent´s övriga elcyklar

En citycykel från Crescent är alltid utvecklad, designad och byggd med känsla för kvalitet. Och innan den rullar ut från cykelfabriken i Varberg har den noga kontrollerats för att garantera massor av näst intill problemfria mil i den härligt bekväma sadeln.

RAM Aluminium
ANTAL VÄXLAR 7
VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra
VEVPARTI Spectra 38T 170 mm
STYRSTAM Aluminium justerbart
SADELSTOLPE Aluminium silver 27,2mm
SADEL Spectra Crispo
DÄCK Spectra Pergo Regular 40-622
HANDTAG Spectra Bio Ergo
PEDALER Spectra Ergo, City Concept
SKÄRMAR Stål
STÖD Aluminium med AVS
PAKETHÅLLARE Aluminium
LÅS AXA Solid +
BELYSNING Fram: Navgenerator always on Bak: Diodlampa med reflex on/off
VIKT 19.2
KASSETT Shimano® 20T
GAFFEL High-Tensile stål
HJULFÄLG Spectra TEC
KEDJA Spectra/KMC STD.

Reviews

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Write a review

Crescent Tove Svart Nexus 7 Korg | 51 |

Crescent Tove Svart Nexus 7 Korg | 51 |

Crescent Tove är en cykel med hög sittkomfort utrustad med skärmar, navgenerator belysning, pakethållare och lås. 7 växlat Shimano nav och V-broms fram.

30 other products in the same category: