Smörjmedel Squirt Lube Kedjevax, Långtidsverkande

Smörjmedel Squirt Lube Kedjevax, Långtidsverkande

I lager
179,00 kr
Inkl. moms

Squirt Long Lasting Chain Lube är det perfekta valet för alla cyklister. Ett torrt kedjevax som ger långvarig smörjeffekt utan att attrahera smuts.

Volym
Detaljer
 

Squirt Long Lasting Chain Lube från Squirtlube är det ultimata valet för varje cyklist. Det är ett torrt kedjevax som ger långvarig smörjning utan att attrahera smuts.

Används av många av världens ledande cyklister på grund av dess överlägsna egenskaper. I Sverige är ambassadörer som Emil Lindgren, Calle Friberg och Jennie Stenerhag övertygade om att det är det bästa valet för deras cykelkedjor.

Finns i 120 ml och 500 ml för både personligt och verkstadsbruk. Det finns också en variant för låga temperaturer, Squirt Chain Lube Low Temp 120 ml, perfekt för kallare väderförhållanden.Squirt Long Lasting Chain Lube är det perfekta valet för cyklister. Det är ett torrt kedjevax som ger långvarig smörjning utan att attrahera smuts.

SQ-060
6009685090003
Läs mer

.

Squirt Lube är ett banbrytande varumärke inom cykelindustrin, med en historia som sträcker sig tillbaka till början av 2000-talet. Grundat av Chris Willemse Sr. i Sydafrika, föddes varumärket ur en passion för cykling och ett behov av en produkt som kunde erbjuda långvarig smörjning utan att dra till sig smuts smuts.

Med fokus på innovation och kvalitet har produkterna blivit ett självklart val för cyklister över hela världen. Produkter som erbjuder effektiv smörjning och som håller drivlinan ren under långa perioder av användning. Det torra kedjevaxet har blivit särskilt populärt för förmågan att motverka smutsansamling och föroreningar = smidig och problemfri cykelupplevelse.

Genom åren har varumärket fortsatt att utvecklas och förbättras, med nya innovationer för att möta olika behov och krav. Man erbjuder nu ett brett sortiment av smörjmedel och underhållsprodukter för cyklar, allt med målet att maximera cyklisternas prestanda och hållbarheten cyklarna.

Med en stark närvaro på den internationella marknaden fortsätter företaget att vara en ledande aktör inom cykelindustrin och en favorit bland cyklister världen över.

Historik: 

  • 2003: Företaget grundades av Chris Willemse Sr. i Sydafrika, med syfte att utveckla ett smörjmedel för cykeldrivlinor som skulle erbjuda långvarig smörjning utan att attrahera smuts och grus.
  • 2003-2005: Chris Willemse Sr. börjar experimentera med olika ingredienser och formuleringar för att skapa det perfekta smörjmedlet. Efter många försök och tester lyckas han utveckla Squirt Long Lasting Chain Lube, ett torrt kedjevax.
  • 2005: Kedjevaxet börjar säljas på marknaden och får snabbt uppmärksamhet och popularitet bland cyklister på alla nivåer, från amatörer till professionella tävlande.
  • 2005-2010: Produkten fortsätter att utvecklas och förbättras med nya innovationer och förbättringar för att möta cyklisternas behov och krav. Företaget expanderar sitt sortiment för att inkludera fler smörjmedel och underhållsprodukter för cyklar.
  • 2010-nutid: Varumärket etablerar sig som en ledande aktör på den internationella marknaden för cykelsmörjmedel. Företaget fortsätter att vara en pålitlig partner för cyklister över hela världen, med produkter används av många av världens främsta cyklister. Man fortsätter att fokusera på kvalitet och effektiva lösningar för att maximera cyklisternas prestanda och hållbarhet på deras cyklar.
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.