Cykel Skeppshult S3 24 COMFORT 7-VXL GRÅ...

Cykel Skeppshult S3 24 COMFORT 7-VXL GRÅ SKYMNING 2023

I lager!
22 950,00 kr
Inkl. moms

Trygg, stabil, säker, bekväm och samtidigt makalöst rolig!

Glädjespridaren Skeppshult S3 24 Comfort har tre hjul och skapar både ökad rörelsefrihet och extra trygghet för oss som vill sitta i sadeln. En perfekt cykel för oss som drömmer om att kunna cykla, men som av någon anledningen kanske inte vågar eller helt enkelt inte kan hantera vanliga tvåhjulingar. Varför ska man sluta cykla när man blir äldre? Vi som är äldre borde ju snarare cykla mer för att hålla kroppen i trim! Varför ska man inte få möjligheten att uppleva en cykeltur om man har ett funktionshinder? Glädjen över att få cykla, att kunna trampa sig själv framåt är kanske extra stor om man har ett funktionshinder. 

 

Nyckeln till framgång!

  • Passar såväl korta som långa personer (kan användas från tonår och in i vuxen ålder)
  • En cykel där man inte behöver ”hålla balansen”
  • Lågt insteg, liten vändradie och god stabilitet
  • Bredden är anpassad för att den enkelt skall kunna tas in genom en 80 cm bred dörr
  • Kombinationen fotbroms bak och låsningsfri rullbroms fram gör det säkrare att sänka farten
  • Praktisk parkeringsbroms som kan användas vid av och påstigning samt vid paus och när cykeln ska stå still
  • Stor generös korg som kan lastas med 15 kg matvaror från affären
  • CE-märkt enligt Svensk Standard SS-EN ISO 14971-2007
  • Passar personer med benlängd 68cm - 85cm

Robust stomme med former som ger dig bättre balans i tillvaron

Precis som vanligt, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är det gediget hantverk in i minsta detalj - Resultatet är en väl komponerad helhet som stolt rullar fram med sträckt rygg och samtidigt levererar den där sköna cykelkänsla. Dess robusta stomme utgörs av en stabil ram i en högkvalitativ legering som ger en balanserat nätt känsla men som samtidigt levererar stålets imponerande flexibilitet, fantastiska åkkomfort och enorma slitstyrka. De flesta tvåhjuliga cyklar är man tvungen att "hoppa på" men det här är en cykel man stiger på, vilket gör den lätt att hantera, lätt att använda och dessutom lätt att ”ta till sig". Och att dess komfortinriktade former dessutom ger en lättcyklad körställning som fungerar i alla sammanhang är väl närmast en extra bonus. 

En kombination av pålitliga komponenter och småländsk kvalitetskänsla

Modellen har en pålitlig mix av noga utvalda komponenter och den är utrustad med det mesta man kan tänkas behöva redan från start. Eller vad sägs om 7 näst intill underhållsfria navväxlar, en stor generös korg mellan bakhjulen som ser till skapa massor plats för matvarorna, stabila stänkskärmar, väl täckande kedjeskydd, en superbekväm komfortsadel med mjuk gelstoppning, en praktiskt ställbar styrstam, pålitlig LED-belysning (både framtill och baktill), extra breda däck samt även ett godkänt ramlås.

Pålitliga bromsar som matchar fartresurserna, oavsett underlag eller årstid

Eftersom den trivs i höga hastigheter är den utrustad med en traditionell fotbroms baktill, en låsningsfri rullbroms framtill och en praktisk parkeringsbroms som kan användas vid av och påstigning samt när cykeln helt enkelt ska stå still. En betryggande kombination som ser till att du alltid har effektiv bromskraft, oavsett årstid, underlag eller väderförhållanden.

Mer om Skeppshult S3 serie

Det här är en serie praktiska, funktionella och bekväma glädjespridare med 3-hjul som vänder sig mot oss som alltid vill sitta säkert i sadeln. Cyklarna tillverkas i en rad olika storlekar (allt från den minsta 12-tummaren upp till de fullstora 24-tummarna) och finns även i olika utföranden när det gäller växlar och nav (du väljer mellan 3-växlat, 0-växlat eller fast nav). Dess praktiska form är oerhört uppskattad av allt från lite äldre cyklister, som ibland kan ha lite svårt att stiga på en vanlig cykel, till en betydligt yngre publik som kanske saknar balansen eller helt enkelt det självförtroende som krävs för att kunna hantera en vanlig tvåhjulig cykel.

Och precis som alla modeller från Skeppshult så är cyklarna givetvis hantverksmässigt tillverkade nere i de småländska skogarna, och ledorden är precis desamma som för allt annat som skapas i den egna fabriken... det handlar om praktisk funktionalitet, hög hållbarhet och det genuint svenska.

Information om cykelns specifikation

På grund av rådande världsläge kan vissa av cykelns komponenter skilja sig mot vad som anges i specifikationen och vad som syns på bilderna. Tillverkaren kan utan förvarning ersätta komponenterna i ordinarie specifikation till likvärdiga komponenter.

2406-0754-5002-18
1 Produkt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.