Chain Coating Silca Super Secret Chain Lube, 120ml
Chain Coating Silca Super Secret Chain Lube, 120ml
Chain Coating Silca Super Secret Chain Lube, 120ml
Chain Coating Silca Super Secret Chain Lube, 120ml

Chain Coating Silca Super Secret Chain Lube, 120ml

I lager
399,00 kr
Inkl. moms

Chain Coating Silca Super Secret Chain Lube - Rent och tyst, vaxbaserat smörmedel som är ett perfekt komplement till Silca Hot Melt Wax, alternativt används separat.

- Ingen smuts vid beröring
- Avvisar smuts
- Lätt att applicera.
- Sparar upp till 7W jämfört med andra vaxer.

 

Förbättra din kedjas prestanda och förläng dess livslängd med Silca Super Secret Chain Lube. 

Med en avancerad formel tränger detta kedjevax djupt in i kedjelänkarna för långvarig smörjning och skydd. Oavsett om du cyklar på väg eller i terräng, erbjuder detta smörjmedel en jämn och tyst körupplevelse samtidigt som det minimerar smutsansamling och effektivt avvisar damm och skräp. Det håller din kedja ren längre och minskar behovet av frekvent rengöring.

Silca tar miljön på allvar och Super Secret Chain Lube tillverkas därför med en biologiskt nedbrytbar formula som är skonsam mot både din cykel och miljön.

- Kedjevax för att förbättra prestanda och förlänga kedjans livslängd
- Perfekt komplement till Super Secret Blend Hot Wax-behandlingen
- Ren att hantera och applicera
- Avvisar effektivt smuts och skräp
- Sparar upp till 7 watt jämfört med andra smörjmedel
- För en fullständig vaxbehandling, se Super Secret Blend Hot Wax
- Volym: 120 ml

96AMAC015ASY0600
2 objekt
Mer Om Silca

 .

VISIONEN

Silca strävar efter att höja hela cykelupplevelsen genom att designa produkter som integrerar innovativ teknik, hantverk av högsta klass och en oslagbar kundupplevelse.

 

STRÄVAN EFTER PERFEKTION

Att söka de korta stunderna av perfektion som uppstår under en cykeltur - I ständig jakt på dessa små ögonblick som gör cykelsporten så vacker och inspirerande. Genom att hålla perfektionen i åtanke i alla detaljer strävar man efter att skapa produkter som utmärker sig.

 

HISTORIA

Företaget grundades 1917 av Felice Sacchi utanför Milano, Italien. Man har en lång och stolt historia av innovation och förstklassigt hantverk. Genom åren har företaget blivit känt för sin banbrytande teknik, inklusive att vara först med att sätta tryckmätare på pumpar och första företaget att använda plastmaterial efter andra världskriget.

 

ÖVERGÅNGEN

År 2013 såldes varumärket av Claudio Sacchi, sonson till grundaren, till Joshua Poertner. Efter övergången har man fortsatt att driva arvet av innovation och kvalitet inom cykelbranschen.

 

NUTID

Idag är man baserat i Indianapolis, Indiana, USA och fortsätter att vara en drivande kraft inom cykelbranschen. Med fokus på att använda de finaste materialen och den senaste tekniken, är målsättningen att erbjuda produkter av högsta kvalitet och hållbarhet.

 

ENGAGEMANG FÖR KVALITET

Produkterna är byggda för att hålla och stå emot de tuffaste utmaningarna på vägen. Genom att erbjuda den bästa garantin inom cykelbranschen visar man sitt engagemang för att erbjuda sina kunder enastående kvalitet och tillförlitlighet.

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.