Kedjevax Silca Super Secret Blend (Hot Wax), 500g

Kedjevax Silca Super Secret Blend (Hot Wax), 500g

I lager
599,00 kr
Inkl. moms

Silca Super Secret Blend varmvax är nyckeln till en verkligt ren och nästintill friktionsfri drivlina. Även om processen tar lite längre tid än drip-on vax, är fördelarna enorma för cyklister som värderar drivlinans livslängd och strävar efter att minska wattförbrukningen. Silca Super Secret Blend förlänger livslängden på kedjan, kassetten och drevet. Silca har utvecklat en tålig och smart påse som enkelt placeras i varmvattenbadet och kan återanvändas gång på gång, vilket eliminerar behovet av att använda en särskild kastrull för varmvaxning. Njut av en ren, nästintill friktionsfri och tyst drivlina under 300 miles (483km).

 

Silca Super Secret Blend varmvax är nyckeln till en verkligt ren och nästintill friktionsfri drivlina. Även om processen tar lite längre tid än drip-on vax, är fördelarna enorma för cyklister som värderar drivlinans livslängd och strävar efter att minska wattförbrukningen. Vinsten sträcker sig längre än bara en effektivare drivlina - Silca Super Secret Blend förlänger även livslängden på kedjan, kassetten och drevet. För att underlätta processen har Silca utvecklat en tålig och smart påse som enkelt placeras i varmvattenbadet och kan återanvändas gång på gång, vilket eliminerar behovet av att använda en särskild kastrull för varmvaxning. Följ instruktionerna och njut av en ren, nästintill friktionsfri och tyst drivlina under 300 miles (483km).

Specifikationer:

- Silca Super Secret Blend Hot Wax
- Håller din kedja ren, friktionsfri och tyst
- Förlänger livslängden på drivlinan upp till 250 mil
- Hela påsen placeras i varmvattenbadet
- Appliceras på en rengjord och torr kedja
- Applicerings- och torktid: 10-15 minuter respektive 30 minuter
- Håller för 300 miles (483km)
- Innehåller inga PFAS-kemikalier
- Varmvax
- 500g

96AMAC016ASY0100
3 objekt
Mer Om Silca

 .

VISIONEN

Silca strävar efter att höja hela cykelupplevelsen genom att designa produkter som integrerar innovativ teknik, hantverk av högsta klass och en oslagbar kundupplevelse.

 

STRÄVAN EFTER PERFEKTION

Att söka de korta stunderna av perfektion som uppstår under en cykeltur - I ständig jakt på dessa små ögonblick som gör cykelsporten så vacker och inspirerande. Genom att hålla perfektionen i åtanke i alla detaljer strävar man efter att skapa produkter som utmärker sig.

 

HISTORIA

Företaget grundades 1917 av Felice Sacchi utanför Milano, Italien. Man har en lång och stolt historia av innovation och förstklassigt hantverk. Genom åren har företaget blivit känt för sin banbrytande teknik, inklusive att vara först med att sätta tryckmätare på pumpar och första företaget att använda plastmaterial efter andra världskriget.

 

ÖVERGÅNGEN

År 2013 såldes varumärket av Claudio Sacchi, sonson till grundaren, till Joshua Poertner. Efter övergången har man fortsatt att driva arvet av innovation och kvalitet inom cykelbranschen.

 

NUTID

Idag är man baserat i Indianapolis, Indiana, USA och fortsätter att vara en drivande kraft inom cykelbranschen. Med fokus på att använda de finaste materialen och den senaste tekniken, är målsättningen att erbjuda produkter av högsta kvalitet och hållbarhet.

 

ENGAGEMANG FÖR KVALITET

Produkterna är byggda för att hålla och stå emot de tuffaste utmaningarna på vägen. Genom att erbjuda den bästa garantin inom cykelbranschen visar man sitt engagemang för att erbjuda sina kunder enastående kvalitet och tillförlitlighet.

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.