Kedjevaxpaket Silca Wax Prep Bundle incl Chain...

Kedjevaxpaket Silca Wax Prep Bundle incl Chain Stripper Kit

I lager
599,00 kr
Inkl. moms

WAX PREP BUNDLE INCL. CHAIN STRIPPER

Upptäck förtrollningen av en helt ren och vaxad kedja med Silcas kedjevaxpaket - din följeslagare för en friktionsfri cykeltur. Med Silcas användarvänliga lösning kan du rengöra och förbereda din kedja för vaxning på bara 10 minuter. Oavsett om du sänker ned kedjan i Silcas Chain Stripper eller bara droppar på den så kommer du att uppleva en fantastisk renlighet. Skölj och applicera Silcas Super Secret Chain Coating för att optimera kedjans prestanda. Spara dig själv besväret och de hårda kemikalierna från traditionell kedjevaxning.

Specifikationer:

- Biologiskt nedbrytbara ingredienser.
- Rengör kedjan på 10 minuter.
- Förbättrar vaxbehandlingens hållbarhet.
- Kedjan kan rengöras både på och utanför cykeln.
- Tillverkad i USA.

 
96AMAC050ASY0200
1 Produkt
Mer Om Silca

 .

VISIONEN

Silca strävar efter att höja hela cykelupplevelsen genom att designa produkter som integrerar innovativ teknik, hantverk av högsta klass och en oslagbar kundupplevelse.

 

STRÄVAN EFTER PERFEKTION

Att söka de korta stunderna av perfektion som uppstår under en cykeltur - I ständig jakt på dessa små ögonblick som gör cykelsporten så vacker och inspirerande. Genom att hålla perfektionen i åtanke i alla detaljer strävar man efter att skapa produkter som utmärker sig.

 

HISTORIA

Företaget grundades 1917 av Felice Sacchi utanför Milano, Italien. Man har en lång och stolt historia av innovation och förstklassigt hantverk. Genom åren har företaget blivit känt för sin banbrytande teknik, inklusive att vara först med att sätta tryckmätare på pumpar och första företaget att använda plastmaterial efter andra världskriget.

 

ÖVERGÅNGEN

År 2013 såldes varumärket av Claudio Sacchi, sonson till grundaren, till Joshua Poertner. Efter övergången har man fortsatt att driva arvet av innovation och kvalitet inom cykelbranschen.

 

NUTID

Idag är man baserat i Indianapolis, Indiana, USA och fortsätter att vara en drivande kraft inom cykelbranschen. Med fokus på att använda de finaste materialen och den senaste tekniken, är målsättningen att erbjuda produkter av högsta kvalitet och hållbarhet.

 

ENGAGEMANG FÖR KVALITET

Produkterna är byggda för att hålla och stå emot de tuffaste utmaningarna på vägen. Genom att erbjuda den bästa garantin inom cykelbranschen visar man sitt engagemang för att erbjuda sina kunder enastående kvalitet och tillförlitlighet.

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.