Handskar Shimano Windstopper Primaloft
Handskar Shimano Windstopper Primaloft
Handskar Shimano Windstopper Primaloft
Handskar Shimano Windstopper Primaloft

Handskar Shimano Windstopper Primaloft

I lager
799,00 kr
Inkl. moms

Shimano Windstopper Primaloft 

Handskarna är perfekta för alla cyklister som söker skydd och komfort under kalla och blåsiga förhållanden. Dessa högkvalitativa handskar har en andningsbar och vindavvisande WINDSTOPPER®-lager som håller vinden ute och dina händer varma och torra. Med PrimaLoft® Gold 200-isolering får du överlägsen värme, medan PORON® XRD®-vaddering i handflatan erbjuder förstklassig stötdämpning, flexibilitet och hållbarhet, vilket ger maximal komfort på långa cykelturer. De elastiska ribbade muddarna gör det enkelt att ta på och av handskarna, och tack vare de ljusa detaljerna är du synlig även i dåligt ljus. Dessutom är de touchscreen-kompatibla, så du kan använda din mobil utan att ta av dem.

Storlek

 

Shimano Windstopper Primaloft Handskar

Shimano Windstopper Primaloft-handskar är designade för cyklister som söker optimalt skydd mot kalla och blåsiga förhållanden. Med ett vindtätt och andningsbart WINDSTOPPER®-lager från GORE-TEX LABS håller de vinden ute och fingrarna varma. PrimaLoft® Gold 200-isolering ger överlägsen värme, medan PORON® XRD®-vaddering i handflatan ger utmärkt stötdämpning och komfort under långa cykelturer. Handskarna är dessutom touchscreen-kompatibla och har reflekterande tryck för säkerhet i mörka förhållanden. Elastiska muddar gör dem enkla att ta av och på, och de är tillverkade av 100% återvunnen polyester.

Perfekt för vägcykling, gravel, MTB och e-bike i höst- och vinterväder.

Produktdetaljer:

  • Användningsområde: Väg, gravel, MTB, e-bike
  • Material: 88% återvunnen polyester, 12% polyester
  • Vindtäta och vattenavvisande
  • Färg: Svart
  • Säsong: Höst/Vinter
ECWGLBWXS25ML0106
1 objekt
4550170315559

Inte bara ett starkt namn inom cykling - det är en institution.

Med över ett sekel av innovation och tillverkningserfarenhet har man cementerat sig som världsledande inom cykeldelar och tillbehör. Ett sortiment sträcker sig över alla nivåer och discipliner inom cykelsporten, från högteknologiska elektroniska växelsystem till pålitliga hydrauliska bromssystem. Shimanos produkter är kända för sin pålitlighet, prestanda och lång livslängd, vilket gör dem till det naturliga valet för cyklister över hela världen, oavsett om de är amatörer, entusiaster eller professionella idrottare. Med en passion för innovation och en stark förankring i cykelgemenskapen fortsätter man att driva branschen framåt - möta behoven hos dagens och morgondagens cyklister.

Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.