• Ny
Sko Shimano SH-TR901

Sko Shimano SH-TR901

Weblager - Kontakta butik för aktuell leveranstid
3 099,00 kr
Inkl. moms

Shimano TR9 – Skon för Triathlonprestationer

När du pressar dina gränser under träning och tävling är Shimano TR9 skon du kan lita på. Speciellt designad för triathlon, har TR9 en styv och lätt sula för optimal kraftöverföring och är enkel att ta på och av för snabba växlingar. Den är även välventilerad och torkar snabbt, perfekt när det blir varmt.

Funktioner:

  • Triathlonspecifik: Utformad för kraven i professionella triathlontävlingar.
  • Optimerad kraftöverföring: Styv och lätt sula i kolfiber för effektiv kraftöverföring.
  • Snabba växlingar: Ett band och bred öppning med stor hälloop för snabb på- och avtagning.
  • Ventilerad och snabb att torka: Meshmaterial och vattenresistent ovandel med ventiler för snabb torkning.
  • Stabil trampplattform: Yttre hälkopp stabiliserar foten för optimal pedalposition.
Storlek
Färg

 

Därför ska du välja Shimano TR9

Shimano TR9 är den ultimata triathlonskon för dig som söker snabbare växlingar och optimal kraftöverföring under tävling. Med en T1-snabbrem och bred övre öppning, går det snabbt att ta på och av skon, vilket sparar värdefulla sekunder i övergångszonerna. Den lätta och styva sulan i kolfiberkomposit säkerställer att all din kraft effektivt överförs till pedalerna, medan den ventilerade ovandelen i 3D-mesh och syntetskinn håller dina fötter svala och torra. En extern hälskål ger stabilitet och stöd för hälen, medan en stor hälögla gör det lätt att få på skon i farten. Shimano TR9 är designad för proffs, men passar alla som vill prestera på topp i triathlon!

ESHTR901MCL21S41000
4550170746339

Inte bara ett starkt namn inom cykling - det är en institution.

Med över ett sekel av innovation och tillverkningserfarenhet har man cementerat sig som världsledande inom cykeldelar och tillbehör. Ett sortiment sträcker sig över alla nivåer och discipliner inom cykelsporten, från högteknologiska elektroniska växelsystem till pålitliga hydrauliska bromssystem. Shimanos produkter är kända för sin pålitlighet, prestanda och lång livslängd, vilket gör dem till det naturliga valet för cyklister över hela världen, oavsett om de är amatörer, entusiaster eller professionella idrottare. Med en passion för innovation och en stark förankring i cykelgemenskapen fortsätter man att driva branschen framåt - möta behoven hos dagens och morgondagens cyklister.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.