Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul
Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul
Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul
Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul
Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul
Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul

Pedalkloss Shimano SM-SH11 Full Rörlighet Gul

I lager
289,00 kr
Inkl. moms

För den som är osäker på vilka klossar som passar bäst är Shimano SM-SH11 klossar ett utmärkt val. Med ett stort float-område och en centrerad pivotpunkt möjliggör dessa gula SPD-SL klossar att tårna kan peka i olika vinklar, vilket ger mer spelrum vid inställning och säkerställer en trygg koppling mellan cyklist och cykel. Om du är ny inom cykling, upplever knäsmärta, saknar flexibilitet eller helt enkelt inte vet var du ska börja, så är SM-SH11 klossar den perfekta lösningen för en bekväm och effektiv cykeltur. Njut av rörelsefrihet utan att kompromissa med prestanda!

 

SM-SH11 Gula SPD-SL Klossar

SM-SH11 gula SPD-SL klossar ingår som standard med de flesta Shimano SPD-SL pedaler och är ett utmärkt val för de flesta cyklister. De har ett float-område på sex grader (tre grader i varje riktning), vilket möjliggör fri rörelse och minskad ledstress samtidigt som de ger en stabil koppling mellan cyklist och cykel.

Anpassningsbar: Klossarna är sömlöst kompatibla med Shimano SPD-SL pedaler, vilket gör det möjligt att justera fjädrens kraft för att klippa in och ut ur pedalerna.

Lätt att frigöra: Klossarna har en clip-out vinkel på 13 grader, vilket gör att du snabbt kan frigöra fötterna från pedalerna när det behövs.

Off-Bike Vänliga: Klossarnas storlek och form ger en stabil gångyta och minskar risken för att de ska blockeras av smuts när du är av cykeln.

Byggda för att hålla: Den kompositkonstruktion som kombinerar injektionsgjutet huvud med TPU-tips som förbättrar greppet är både hållbar och säkerställer långvarig pedalengagemang.

SM-SH11 klossarna är den perfekta lösningen för cyklister som söker komfort, prestanda och hållbarhet!

ISMSH11
21 objekt

Inte bara ett starkt namn inom cykling - det är en institution.

Med över ett sekel av innovation och tillverkningserfarenhet har man cementerat sig som världsledande inom cykeldelar och tillbehör. Ett sortiment sträcker sig över alla nivåer och discipliner inom cykelsporten, från högteknologiska elektroniska växelsystem till pålitliga hydrauliska bromssystem. Shimanos produkter är kända för sin pålitlighet, prestanda och lång livslängd, vilket gör dem till det naturliga valet för cyklister över hela världen, oavsett om de är amatörer, entusiaster eller professionella idrottare. Med en passion för innovation och en stark förankring i cykelgemenskapen fortsätter man att driva branschen framåt - möta behoven hos dagens och morgondagens cyklister.

Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.