Skivbromsbelägg SHIMANO B05S-RX, Organiskt...

Skivbromsbelägg SHIMANO B05S-RX, Organiskt bromsbelägg med fjäder och saxsprint typ 3

I lager
119,00 kr
Inkl. moms

Shimano B05S bromsbelägg är ett av de mest populära valen för cyklar med skivbroms och passar en mängd olika modeller, inklusive hybrider och MTB i prisklassen upp till 15 000 kr. Dessa bromsbelägg är kompatibla med Shimano, Promax, Tektro och flera andra märken som TRP, Orion, Gemini, Auriga och fler. B05S ersätter även de äldre varianterna B01S och B03S, vilket gör dem till en mångsidig lösning för både mekaniska och hydrauliska skivbromsar. Om dina bromsar skriker eller låter illa är det ofta tecken på att beläggen blivit smutsiga eller oljiga – byt till Shimano B05S för att få tyst och effektiv bromsning igen.

 

Det här är rätt bromsbelägg för dig, om...

Du behöver pålitliga och högkvalitativa bromsbelägg till din cykel med skivbromsar. Shimano B05S är idealiska för dig som vill ha pålitlig bromskraft och långvarig prestanda, oavsett om du cyklar på en hybrid, MTB, eller annan cykel med skivbromsar. Dessa belägg är utformade för att passa ett brett utbud av bromsok, vilket gör dem till ett flexibelt val för många cyklar.

Inbyggd teknik

Shimano B05S bromsbelägg är kända för sin kompatibilitet med ett stort antal bromsok från både Shimano och andra märken. De är ett utmärkt val om du söker ersättningsbelägg för äldre modeller som B01S eller B03S. Tillverkade för att leverera konsekvent bromskraft, erbjuder de långvarig prestanda och tillförlitlighet. Dessutom är de enkla att installera och passar de flesta skivbromssystem på marknaden.

Slutord

Shimano B05S är ett utmärkt val för dig som vill säkerställa att din cykel har optimal bromsprestanda. Med deras breda kompatibilitet och höga kvalitet får du pålitliga bromsar som hjälper dig att cykla tryggt och säkert. Oavsett om du behöver byta ut gamla belägg eller uppgradera till något mer effektivt, är Shimano B05S ett smart val.

Därför kommer du att gilla dem

  • Bred kompatibilitet: Shimano B05S passar en mängd olika bromsok, vilket gör dem till ett mångsidigt val för olika cykelmodeller och märken.

  • Högkvalitativ prestanda: Dessa belägg erbjuder pålitlig bromskraft och långvarig hållbarhet, vilket säkerställer en säker cykling under alla förhållanden.

  • Enkel installation: Designade för att vara lätta att installera, så att du snabbt kan få tillbaka din cykel i toppskick.

  • Ersätter äldre modeller: Kompatibla med både B01S och B03S, vilket gör dem till ett bra alternativ om du uppgraderar från äldre bromsbelägg.

  • Effektiv rengöring: För bästa prestanda, se till att rengöra bromsskivan och bromsoket noggrant innan du installerar nya belägg.

Shimano B05S bromsbelägg är mer än bara reservdelar—de är en viktig komponent för att säkerställa att din cykel presterar på topp och erbjuder en trygg och säker cykelupplevelse.

EBPB05SRXA
8 objekt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.