• −20%
Byxa Kort Shimano Hikari Bib Shorts

Byxa Kort Shimano Hikari Bib Shorts

I lager
879,20 kr 1 099,00 kr -20%
Inkl. moms

Överlägsen komfort, effektivitet och hållbarhet. En byxa för alla typer av cyklister, oavsett var de cyklar. Material som supportar ditt rörelsemönster samt anatomiskt snitt för bästa prestanda. 45mm elastisk resår med gripper på insidan, som håller byxorna på plats och ger en bättre passform.

Storlek

 

Shimano Hikari i polyamid och lycra för extra mycket muskelstöd. En mycket prisvärd byxa med skön vaddering och slimmad passform. Den ultralätta överdelen av mesh är ventilerande med hög andningsförmåga. Tänk på att Shimanos kläder är små i storleken, välj en storlek större än du brukar köpa.

Funktioner:

Högpresterande, 4-vägs stretchtyger italienska tillverkade material erbjuder bra stöd och formkvarhållning.
Lätt Mesh Bib övre andning och torkar snabbt.
Mjukt stretchband lårgripband med omslagsreflekterande snedstreck ger komfort och synlighet.
Performance 8 Chamois erbjuder varaktig sömfri komfort.


Specifikationer:

Material: Huvuddel: 80% polyamid, 20% elastan; Delar: 94% polyester, 6% elastan
Reflekterande detaljer: Ljusreflekterande detaljer Förbättrar bärarens synlighet i inställningar för svagt ljus, vilket ger en säkrare åktur.
UV-skydd: Materialets ovansida är utformad för att skydda dig från skadliga UV-strålar.
Vägprestanda: För ryttare som söker aktivt och prestandaridning. Performance Fit är lätt att flytta och mindre fladdrar av Slim Fit.


Teknologi:

Toppmodern vadderingsteknik:
Med en lösning för alla typer av ridning använder våra herr- och damspecifika italienskgjorda kamouflagor de mest avancerade materialen och är sömlöst gjutna med banbrytande konstruktionsmetoder. Dessa sämskskydd är fästa vid shortsen med ett flexibelt tri-stygnmönster som hjälper sämsmen att smälta samman med shortsens elasticitet för att leverera bekväm vaddering som rör sig med dig.

PCWPAPSUS61ML0104
2 objekt
8717009411448

Inte bara ett starkt namn inom cykling - det är en institution.

Med över ett sekel av innovation och tillverkningserfarenhet har man cementerat sig som världsledande inom cykeldelar och tillbehör. Ett sortiment sträcker sig över alla nivåer och discipliner inom cykelsporten, från högteknologiska elektroniska växelsystem till pålitliga hydrauliska bromssystem. Shimanos produkter är kända för sin pålitlighet, prestanda och lång livslängd, vilket gör dem till det naturliga valet för cyklister över hela världen, oavsett om de är amatörer, entusiaster eller professionella idrottare. Med en passion för innovation och en stark förankring i cykelgemenskapen fortsätter man att driva branschen framåt - möta behoven hos dagens och morgondagens cyklister.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.