Komponentgrupp SHIMANO Ultegra R8100 172,5mm...
Komponentgrupp SHIMANO Ultegra R8100 172,5mm...
Komponentgrupp SHIMANO Ultegra R8100 172,5mm 52-36 CS11-30
Komponentgrupp SHIMANO Ultegra R8100 172,5mm 52-36 CS11-30

Komponentgrupp SHIMANO Ultegra R8100 172,5mm 52-36 CS11-30

I lager
26 999,00 kr
Inkl. moms

Fart var den drivande faktorn bakom den nya generationen landsvägsgrupper och varje beslut som våra konstruktörer fattade var för att göra dig snabbare. Shimanos ingenjörer arbetade för att förfina varje komponent och varje funktion för att ge den bästa cykelupplevelsen, oavsett om du spurtar mot mål på Champs-Élysées eller krossar din lokala klättring.

 

TRÅDLÖS DÄR DET GÖR SKILLNAD

Shimanos nya växlingssystem använder trådlös teknik där det gör skillnad för både vardagsliv och ultimat prestanda. Att frigöra växelreglagen från cykelns bakre del, ger en städad cockpit och förenklar byggprocessen. Samtidigt garanterar den trådade anslutningen av växlarna till ett internt huvudbatteri absolut tillförlitlighet då systemet håller en stabil arbetsspänning, samtidigt som Shimanos redan blixtsnabba växlingshastighet, som har gjort Di2 till en självklar syn i proffsklungan i WorldTour, förbättras.

Nya Di2 Dual Control-reglage är utformade med en dramatisk ny ergonomi och fungerar som en trådlös kommandocentral. För sin nya Di2-plattform utvecklade Shimano en egen trådlös integrerad krets med hög säkerhet, snabb processorhastighet och låg strömförbrukning. Jämför det med andra trådlösa plattformar, så får du en avsevärt mindre sannolikhet för störningar, snabbare växlingshastigheter och längre batteritid. Och genom att använda ett enda, internt monterat uppladdningsbart batteri, förenklade Shimano laddningen, höll batteriet helt skyddat och garanterade pålitlig växlingskommunikation.

Kabeldragningen är också förenklad med ett batteri som nu fungerar som en kopplingsbox. Två kablar leder från batteriet och ansluts direkt - men separat - till fram- och bakväxeln. Systemet använder också fysiskt mindre SD300-kablar som är lättare och enklare att dra genom ramen. Det finns även ett helt trådanslutet alternativ för de som föredrar en mer traditionell installation och för användning på triathlon- och tempocyklar.

GRPP22ULR81006
1 Produkt

Inte bara ett starkt namn inom cykling - det är en institution.

Med över ett sekel av innovation och tillverkningserfarenhet har man cementerat sig som världsledande inom cykeldelar och tillbehör. Ett sortiment sträcker sig över alla nivåer och discipliner inom cykelsporten, från högteknologiska elektroniska växelsystem till pålitliga hydrauliska bromssystem. Shimanos produkter är kända för sin pålitlighet, prestanda och lång livslängd, vilket gör dem till det naturliga valet för cyklister över hela världen, oavsett om de är amatörer, entusiaster eller professionella idrottare. Med en passion för innovation och en stark förankring i cykelgemenskapen fortsätter man att driva branschen framåt - möta behoven hos dagens och morgondagens cyklister.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.