• REA!
  • −20%
Sko Shimano RT-4 Touring SPD, stl: 48

Sko Shimano RT-4 Touring SPD, stl: 48

I lager
799,20 kr 999,00 kr -20%
Inkl. moms

Med sin klassiska snörning och gummisula är Shimano RT4 SPD ett par skor som ser bra ut och är bekväma både när du cyklar och tar en paus.

 

Shimano RT4 SPD är framtagna för att ge komfort och stil både på och bredvid cykeln, samt är perfekta för långfärdscykling, pendling eller cykelpass. Den långa gummisulan gör att de är enkla att gå i och den perforerade ovandelen i syntetläder hålls på plats av tre kardborreband.

Shimano Dynalast 

Optimerad läst 
Tå-partiet på cykelskor spelar en stor roll när det gäller att stödja ett effektivt trampande. Shimano har utfört omfattande forskning för att skapa en överlägsen lästdesign med ett optimerat och fjädrande tåparti som främjar en mer följsam och energieffektiv tramprörelse. De har tagit till sig av feedback ifrån proffscyklister och skapat denna läst för att hjälpa till att minska energiförlusten vid långa cykelturer, så att du har mer kvar att ge på slutspurten helt enkelt.

Effektivare tramptag
Bromsförlust är den oönskade kraftminskning som äger rum mellan vevarmsvinklarna 200° och 360° i den uppåtgående rörelsen i tramprotationen. Skorna har försetts med Shimano Dynalast, som hjälper till att minska den här förlusten genom att främja smidigare och mer effektiva tramprörelser. Om du vill minska trötthetskänslorna, få ut allt du kan av benen och klara av ännu en kilometer bör du cykla med Shimano Dynalast.

ESHRT40C480SG00
1 Produkt

Inte bara ett starkt namn inom cykling - det är en institution.

Med över ett sekel av innovation och tillverkningserfarenhet har man cementerat sig som världsledande inom cykeldelar och tillbehör. Ett sortiment sträcker sig över alla nivåer och discipliner inom cykelsporten, från högteknologiska elektroniska växelsystem till pålitliga hydrauliska bromssystem. Shimanos produkter är kända för sin pålitlighet, prestanda och lång livslängd, vilket gör dem till det naturliga valet för cyklister över hela världen, oavsett om de är amatörer, entusiaster eller professionella idrottare. Med en passion för innovation och en stark förankring i cykelgemenskapen fortsätter man att driva branschen framåt - möta behoven hos dagens och morgondagens cyklister.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.