Däck Schwalbe Delta Cruiser Plus PunctureGuard, 37-590 (26×1 3/8 650x35A)

Däck Schwalbe Delta Cruiser Plus PunctureGuard, 37-590 (26×1 3/8 650x35A)

I lager
229,00 kr
Inkl. moms
Mycket mer än ett instegsdäck

Schwalbe Delta Cruiser Plus är ett prisvärt city- och touringdäck med otroligt bra punkteringsskydd, tack vare sitt 3 mm tjocka PunctureGuard-lager. Den klassiska klackdesignen ger både hög komfort, lågt rullmotstånd och hög hållbarhet. Däcket är dessutom godkänt för elcyklar.

 

Som föregångare är detta Delta Cruiser Plus-däck främst utvecklat för pendlarcykling på hårda ytor som asfalt och plattor. Däcket inkluderar ett bra val för juniorcyklar, på trailers och för mountainbikes. Om du är trött på punktering är detta cykeldäck den rätta lösningen för dig med det inbyggda, 3 mm tjocka skyddsinsatsen. Detta inlägg skyddar däcket, men är ganska smidigt. Däcket är bekvämare att köra än motsvarande däck med 5 mm punkteringsskydd - vilket ofta är betydligt styvare och därför mindre bekvämt.

Specifikationer

- Färg: Svart med reflexsidor
- Vikt: 710 gram
- Storlek 26x1 3/8 (37-590)
- Däcktyp: Tråddäck
- 3mm punkteringsskydd punkteringsskydd
- SBC Basic Compound gummiblandning
- Slaktkropp: Twin Skin däck,
- 50 EPI (Ends Per Inch) Ends per tömma.
- Däcktryck 4,0 - 6,0 BAR / 55-85 PSI


Kvalitetsnivå

Schwalbe Delta Cruiser Plus däck är otroligt enkla att montera och passar perfekt på ditt hjul. Om du jämför detta däck med dess EPI Schwalbe anger endast antalet i ett lager av däcket, med de andra konkurrenterna som ger ut trådar (TPI) i alla tre lager. Så multiplicerar du Schwalbes nummer med 3 för att jämföra dessa siffror.

Underhåll

Schwalbe rekommenderar att du håller ett korrekt däcktryck som kommer att hålla längre på däcket, se till att däcket pumpas inom det däcktryck som vi har angett. Däcktrycket bör kontrolleras regelbundet i ca. var tionde dag.

11101081
6 objekt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.