• REA!
  • -1 500,00 kr
Cykel Cannondale Trail 8, Sage grey

Cykel Cannondale Trail 8, Sage grey

I lager!
6 499,00 kr 7 999,00 kr -1 500,00 kr
Inkl. moms

Cannondale Trail 8

En mountainbike byggd för att öka dina färdigheter och öka din passion för MTB-cykling. Designad för stigcykling och redo för allt.

Storlek

 

Cannondale Trail 8 Women´s  — Rolig mountainbike för tjejer

Cannondale Trail Womens 8 är en cykel för dig som vill hålla dig inom en lägre budget men ändå få mycket cykel för pengarna. Trail-ramen är uppbyggd på Cannondales SmartForm C3 aluminium vilket gör cykeln lätt, lekfull och hållbar. Med en geometri som karaktäriseras av en relativt flack gaffelvinkel blir Trail 8 välfungerande och lättmanövrerad även i tuffare terräng. Dessutom innehåller baktriangeln på dessa ramar sk. flexzoner, vilket ökar komforten ytterligare och särskiljer Trail från många konkurrenter. Storleksmässigt är Trail byggd med hjul anpassade efter cyklistens längd, därför kommer storlekarna XS och S med 27.5" hjul, och de större storlekarna har 29".

Cykeln har starka och hydrauliska skivbromsar med minimalt underhåll. En Suntour XCE dämpgaffel med 100mm fjädringsväg gör att cykeln rullar komfortabelt även på ojämnt underlag. Välbyggda fälgar med shimanonav och däck från välkända Schwalbe. En utmärkt cykel för dig som vill prova på MTB eller behöver en trevlig vardagscykel!

Trail 8 Women's har en något lägre ram än modellen som inte heter women's. Cykeln har även en sadel anpassad för tjejer, men den går naturligtvis lika bra att använda för killar ändå!

Med en Trail 8 får du en modern cykel från en av världens största kvalitetstillverkare av cyklar till ett bra pris. Med sin breda distribution och samarbeten med några av världens bästa komponentleverantörer kan Cannondale erbjuda en modern cykel med fina komponenter till ett bra pris, och en ram i absoluta toppskiktet i klassen.

Höjdpunkter:
• Suntour XCE 29 100mm dämpargaffel.
• Bred utväxling med 2-delat vevparti och 12-32t kassettkrans. Totalt 16 växlar.
• Slitstarka hydrauliska skivbromsar.
• Integrerade växelvajrar ger cykeln ett renare utseende och skyddar mot smuts.
• Schwalbe Rocket Rickdäck med bra grepp och extra punkteringsskydd.
• Välutvecklad produkt från en av branschens ledande producenter.

C26651F10SM
2 objekt
884603831557
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.