Jacka Rapha Core II regnjacka Dam, Svart
Jacka Rapha Core II regnjacka Dam, Svart
Jacka Rapha Core II regnjacka Dam, Svart
Jacka Rapha Core II regnjacka Dam, Svart

Jacka Rapha Core II regnjacka Dam, Svart

I lager
1 900,00 kr
Inkl. moms

Vattentät jacka, ett nödvändigt plagg för cykling i regn och blåst.

Storlek

 

Oumbärlig regnjacka - för cykling i alla väder

Core II-regnjackan är ett idealiskt ytterplagg för cykelturer när det finns risk för regn och blåst. Den är sydd i ett vattentätt, men ändå lätt, material. Rapha Core-regnjackan kan vikas ihop till ett litet paket som lätt får plats i bakfickan på tröjan, alltid redo att plockas fram när det börjar regna eller vinden tar i.

Produktinformation

  1. Vattentätt material
  2. Extremt lätt (124 g - S)
  3. Packbar, ryms enkelt i bakfickan på tröjan
  4. Längre ärmar, droptail och kortare framstycke ger cykelanpassad passform
  5. Innermuddar i resårstickad lättviktselastan
  6. Förskjuten dragkedja gör modellen extra vindtät
  7. Vattenavvisande YKK AquaGuard®-dragkedja med vindklaff och dragskoskydd
  8. Fyra reflexränder - på ärmarna och sidorna
5324655
1 objekt
5055643926700
Mer Om Rapha

Rapha hos Cykelmagneten:

Vi är stolta över att erbjuda Rapha, ett världsledande varumärke inom cykelkläder. Vår butik har ett omfattande sortiment av stilrena och högkvalitativa kläder som uppskattas av både proffs, elitmotionärer och äventyrscyklister. För kunder som inte har möjlighet att besöka vår fysiska butik, finns hela vårt sortiment tillgängligt på vår hemsida. Välkommen till Cykelmagneten!

  1. Bakgrund och Grundare: Varumärket skapades 2004 i London av Simon Mottram med en vision om att erbjuda cykelkläder som kombinerar stil och prestanda på bästa möjliga sätt. Genom åren har Rapha etablerat sig som en ikon inom cykelsporten och blivit en favorit bland cyklister över hela världen.
  2. Livsstil och Design: Inte bara ett klädmärke, det representerar en livsstil. Med sin eleganta och minimalistiska design erbjuder Rapha produkter som förbättrar cykelns prestanda samtidigt som de ger cyklister självförtroende och stil på vägen.
  3. Funktion och Kvalitet: Rapha kläder är kända för sin funktionella design och hållbara konstruktion. Genom att använda de bästa materialen och den senaste tekniken, och genom att samarbeta med professionella cyklister, säkerställer Varje plagg ska leva upp till de högsta förväntningarna.
  4. Brett Sortiment: Som omfattar allt från cykeltröjor och bibs till handskar och styrväskor. Oavsett om du är motionär eller tävlingscyklist har Rapha något för alla cyklister, oavsett stil eller preferens.
  5. Gemenskap och Kultur: Det inte bara om att erbjuda produkter, det handlar också om att skapa en gemenskap och en kultur för cyklister runt om i världen. Genom att organisera grupprundor och events, skapar Rapha samhörighet och passion för cykling.
  6. Miljöpåverkan och Hållbarhet: Rapha är dedikerat att inspirera världen att leva livet på cykel samtidigt som de strävar efter att minimera sin miljöpåverkan. Genom olika initiativ och åtgärder tas ansvar för eventuell påverkan på människor, planeten och produkterna.
  7. Framtida Mål och Utmaningar: Under de senaste 12 månaderna har Rapha gjort betydande framsteg för att minska sin miljöpåverkan, inklusive koldioxidneutral frakt och ökad användning av ekologisk bomull. Trots framgångarna erkänner man att det finns mycket kvar att göra och delar öppet sina strategier och mål för framtiden.

Avslutande Ord:

Rapha representerar mer än bara cykelkläder; det är en symbol för passion, prestanda och stil. Med fokus på kvalitet, innovation och gemenskap fortsätter Rapha att vara en favorit bland cyklister över hela världen.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.