Tröja kort Rapha Core Dam, Svart
Tröja kort Rapha Core Dam, Svart
Tröja kort Rapha Core Dam, Svart
Tröja kort Rapha Core Dam, Svart

Tröja kort Rapha Core Dam, Svart

I lager
1 050,00 kr
Inkl. moms

Rapha Women’s Core - En tröja som definierar stil, funktionalitet och komfort.

Storlek

 

Rapha Women’s Core-tröjan kombinerar funktion, komfort och stil perfekt för vardagscykling. Med en figurnära men ledig passform, god andningsförmåga och Raphas karakteristiska ärmrand är den en stilren favorit.

Produktinformation

 1. Designad för funktion, komfort och stil för alla vardagscyklister
 2. Sydd i stretchtyg med figurnära passform och ändå full rörelsefrihet
 3. Bekväm andasfunktion oavsett om den används som underställ eller överdragsplagg
 4. Raglanärmar och sidstycken i stretch är perfekt i åkposition
 5. Strategiskt placerad axelsöm förhindrar att tyget korvar sig i armhålan
 6. Laserskuren, diskret resår håller midjelinningen på plats
 7. Kontrasterande ribb på krage och muddar
 8. Rekommenderas för milt till varmt väder
5324561
1 objekt
5056310609780
Mer Om Rapha

Rapha hos Cykelmagneten:

Vi är stolta över att erbjuda Rapha, ett världsledande varumärke inom cykelkläder. Vår butik har ett omfattande sortiment av stilrena och högkvalitativa kläder som uppskattas av både proffs, elitmotionärer och äventyrscyklister. För kunder som inte har möjlighet att besöka vår fysiska butik, finns hela vårt sortiment tillgängligt på vår hemsida. Välkommen till Cykelmagneten!

 1. Bakgrund och Grundare: Varumärket skapades 2004 i London av Simon Mottram med en vision om att erbjuda cykelkläder som kombinerar stil och prestanda på bästa möjliga sätt. Genom åren har Rapha etablerat sig som en ikon inom cykelsporten och blivit en favorit bland cyklister över hela världen.
 2. Livsstil och Design: Inte bara ett klädmärke, det representerar en livsstil. Med sin eleganta och minimalistiska design erbjuder Rapha produkter som förbättrar cykelns prestanda samtidigt som de ger cyklister självförtroende och stil på vägen.
 3. Funktion och Kvalitet: Rapha kläder är kända för sin funktionella design och hållbara konstruktion. Genom att använda de bästa materialen och den senaste tekniken, och genom att samarbeta med professionella cyklister, säkerställer Varje plagg ska leva upp till de högsta förväntningarna.
 4. Brett Sortiment: Som omfattar allt från cykeltröjor och bibs till handskar och styrväskor. Oavsett om du är motionär eller tävlingscyklist har Rapha något för alla cyklister, oavsett stil eller preferens.
 5. Gemenskap och Kultur: Det inte bara om att erbjuda produkter, det handlar också om att skapa en gemenskap och en kultur för cyklister runt om i världen. Genom att organisera grupprundor och events, skapar Rapha samhörighet och passion för cykling.
 6. Miljöpåverkan och Hållbarhet: Rapha är dedikerat att inspirera världen att leva livet på cykel samtidigt som de strävar efter att minimera sin miljöpåverkan. Genom olika initiativ och åtgärder tas ansvar för eventuell påverkan på människor, planeten och produkterna.
 7. Framtida Mål och Utmaningar: Under de senaste 12 månaderna har Rapha gjort betydande framsteg för att minska sin miljöpåverkan, inklusive koldioxidneutral frakt och ökad användning av ekologisk bomull. Trots framgångarna erkänner man att det finns mycket kvar att göra och delar öppet sina strategier och mål för framtiden.

Avslutande Ord:

Rapha representerar mer än bara cykelkläder; det är en symbol för passion, prestanda och stil. Med fokus på kvalitet, innovation och gemenskap fortsätter Rapha att vara en favorit bland cyklister över hela världen.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.