• −30%
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå
Sko Shimano RC900 Blå

Shimano RC900

ESHRC9OC450SB00
Slut i Lager
2 169,30 kr 3 099,00 kr -30%
Inkl. moms
Storlek

 

S-Phyre racerskon har som målsättning att optimera kraftöverföringen genom mer prestanda per gram, att minimera luftmotståndet och att förfina interaktionen mellan sko, cyklist och cykel. Med Shimano RC9 S-Phyre racercykelsko sätter Shimano en helt ny standard på vad en cykelsko för racer kommer att vara i framtiden.


Yttersula
Yttersulan är tillverkad i kolfiber för maximal styvhet på rätt ställe och låg vikt. Via Dynalast design ser Shimano till att effektivisera din tramprörelse. Formen på sulan spelar nämligen en stor roll i hur effektiv du blir i ditt rundtramp och rätt form ser till att avlasta dina muskler på rätt sätt i uppåtrörelsen. Dynalast konstruktionen på sulan ser till att motståndet i uppåtrörelsen minskas med 5% jämfört med en traditionell design. Sulan har också låg stack height vilket gör att din fot hamnar närmare pedalen. Allt detta gör att S-Phyre för en oöverträffad och effektiv kraftöverföring med mycket bra stabilitet.

Ovandel
Ovandelen är tillverkad i Teijin Avail mikrofiber som andas mycket bra genom sina perforerade dimples och är mjukt, lätt och följsamt. En stor del material med väldigt få sömmar tillsammans med Boa-spännen gör att passformen är i absolut världsklass och passar fler typer av fötter. Strategiskt placerad ventilation ser till att ge dina fötter det bästa av alla förutsättningar. 

Hälkappan
Den nydesignade hälkappan sluter om foten tightare för en riktigt bra känsla. Stabiliteten i hälkappan ser till att motverka rullande rörelser för hälen och gör att kraftöveröringen optimeras. Ett lagom greppigt material hjälper dessutom till att hålla foten på rätt plats.

Prestanda
Shimano S-Phyre har allt du behöver för att prestera . En styv effektiv suldesign med en ovandel som har oslagbar passform och aerodynamik. Söker du en racersko utan kompromisser så har du hittat rätt i Shimano RC900. Som grädden på moset ingår ett par matchande snygga strumpor.


- Sula och ovandel är designade som en enhet för bättre passform, stabilitet och kraftöverföring. 
- Dynalast design effektiviserar din tramprörelse och spar energi
- Låg stack height
- Stiffness index 12
- Ovandel i Teijin Avail mikrofiber
- 2 st Boa IP1 spännen med powerlock design
- Effektiv ventilation och dränage av vatten
- Silvadur Intelligent Freshness håller innersulorna fräscha längre
- Vikt 243 g (stl 42)


Storleksguide
- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

 

4524667061908
No reviews
Product added to compare.