• På rea!
  • −30%
Sko Shimano RC901 S-phyre Svart
Sko Shimano RC901 S-phyre Svart
Sko Shimano RC901 S-phyre Svart
Sko Shimano RC901 S-phyre Svart

Sko Shimano RC901 S-phyre Svart

ESHRC901MCL01E42000
Sista produkten i lager
2 659,30 kr 3 799,00 kr -30%
Inkl. moms

Optimerar kraftöverföringen med hjälp av högre prestanda per gram genom att minimera luftmotståndet och förfina interaktionen mellan sko, cyklist och cykel. S-Phyre tar din cykling till nästa nivå.

Storlek

 

Yttersulan är tillverkad i kolfiber för maximal styvhet på rätt ställe och låg vikt. Via Dynalast-design ser Shimano till att effektivisera din tramprörelse. Formen på sulan spelar nämligen en stor roll i hur effektiv du blir i ditt rundtramp och rätt form ser till att avlasta dina muskler på rätt sätt i uppåtrörelsen. Dynalast-konstruktionen på sulan ser till att motståndet i uppåtrörelsen minskas med 5% jämfört med en traditionell design. Sulan har också låg stack height vilket gör att din fot hamnar närmare pedalen. Allt detta gör att S-Phyre får en oöverträffad och effektiv kraftöverföring med mycket bra stabilitet.


RC91ans ovandel bygger på en konstruktion med Teijin Avail-mikrofiber, som andas mycket bra genom sina perforerade hål och är mjukt, lätt och följsamt, på ovandelens ytterkanter för att vara mer förlåtande och minska trycket på tryckutsatta delar av foten. I den övre delen på ovandelen har man tagit bort meshdelen som suttit på RC9 för att minska antalet sömmar och knöligheter ovan tårna.

Den nydesignade hälkappan har fått ett lite mjukare material för att bli mer följsam och förlåtande. Stabiliteten i hälkappan ser till att motverka rullande rörelser för hälen och gör att kraftöverföringen optimeras. Ett lagom greppigt material hjälper dessutom till att hålla foten på rätt plats. 

Shimano S-Phyre har allt du behöver för att prestera. En styv effektiv suldesign med en ovandel som har oslagbar passform och aerodynamik. Söker du en racersko utan kompromisser så har du hittat rätt i Shimano RC901.

  • Sula och ovandel är designade som en enhet för bättre passform, stabilitet och kraftöverföring. 
  • Dynalast design effektiviserar din tramprörelse och spar energi
  • Låg stack height
  • Stiffness index 12
  • Hälkappa med ökad komfort utan avkall på pasform
  • 2 st Boa IP1 spännen med powerlock-design
  • Effektiv ventilation och dränage av vatten
  • Silvadur Intelligent Freshness håller innersulorna fräscha längreStorleksguide


- Placera ett tomt A4 papper med kortsidan mot en vägg.
- Ställ foten på pappret med hälen mot väggen.
- Ta fram en penna och dra ett rakt streck med linjal på pappret framför den längsta tån på bägge fötter.
- Mät avståndet med en linjal eller måttband från papperskanten där hälen var placerad till strecket vid den längsta tån.
- Addera 8-10 mm till det uppmätta avståndet på din fot.
- Med hjälp av måttabellen nedan kan du sedan se vilken storlek som passar dig.

Shimano Storleksguide

455017012976
2019-03-09
No reviews
Product added to compare.