Sadel Pro Griffon AF Svart

Sadel Pro Griffon AF Svart

I lager
1 099,00 kr
Inkl. moms

Supersnygg sadel från PRO i en design med avrundade kanter som ger hög komfort. Tillverkad i en kolfiberförstärkt polymer som medverkar till den låga vikten och samtidigt ger en stark och hållfast konstruktion.

Längd

 

Pro Griffon Flow är en bekväm och prestationsinriktad sadel. Speciellt gjord för fanatiska cyklister. Sadeln finns tillgänglig i två olika bredder. Den runda formen är kolfiberförstärkt. Sadeln har en stötdämpande teknologi och är försedd med en bekväm och mycket lättvikt EVA stoppning. Tack vare titanskenorna förblir vikten låg.

Sadelform
Sadeln har en rundad baksida vilket gör den mycket lämplig för människor som rör på sig mycket och gungar i höften när de cyklar. Eftersom det är en rund sadel, erbjuder den mycket rörelsefrihet jämfört med platta sadlar.

Sadelns profil
Den här sadeln har en semi-platt profil, det vill säga att sadeln är platt på framsidan och har en litet upphöjd baksida. På grund av dess form är sadeln perfekt för cyklister som har en genomsnittlig rörlighet i ryggraden. Detta har att göra med bäckenet, när du sitter rakt upp behöver du stöd för att kunna tilta bäckenet, det behövs dock inte när du har en djupare sitthållning.

Cut-out
Sadeln har en cut-out och minskar trycker, för cyklister som snabbt upplever tryck på sätet.

PRSA0230
1 objekt
8717009360630
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.