Skorengöring MUC-OFF Premium Bike Shoe Cleaner...

Skorengöring MUC-OFF Premium Bike Shoe Cleaner 250 ml

I lager
169,00 kr
Inkl. moms

Skorengöringskit MUC-OFF Premium Bike Shoe CHåll dina cykelskor fräscha med Muc-Off Premium Bike Shoe Cleaner! Vår biologiskt nedbrytbara, miljövänliga och vattenbaserade formel ger kraftfull rengöring utan att påverka andningsförmågan. Speciellt designad för cykelskor, är den säker att använda på tekniska tyger, mocka, nubuck, läder och andra material*. Perfekt för att förbereda dina skor för vattentätningsbehandlingar som Muc-Off Premium Footwear Shield.leaner 250 ml

 

Håll dina cykelskor rena! Vår Muc-Off Premium Bike Shoe Cleaner gör det enkelt att få bort smuts, grus och lukt från ytskiktet på dina MTB-, gravel- eller landsvägscykelskor. Det är ett icke-toxiskt, men ändå kraftfullt rengöringsmedel som inte bara är säkert för dig och dina skor utan också för miljön. Se fräsch ut och cykla grymt!

Det är ett icke-toxiskt, men högpresterande neutralt rengöringsmedel som är effektivt vid borttagning av olika typer av smuts och fläckar utan att påverka andningsförmågan hos materialen. Formulerat utan hårda kemikalier eller slipmedel för att säkerställa att det är säkert att använda på en rad olika material som används i skor. Det har testats på över 60 olika skotyper tillverkade av en mycket bred variation av material, inklusive: Naturliga tyger, syntetiska tyger, tekniska tyger, mocka, nubuck, läder och andra material*.

*Kontrollera skotillverkarens skötselråd innan användning.

ANVÄNDNING

  1. Skaka flaskan ordentligt för att aktivera formulan.
  2. Borsta bort lös smuts med Muc-Off Premium Bike Shoe Scrubber och spraya sedan på de områden du vill rengöra.
  3. Låt verka i upp till en minut så att formulan bryter ner smuts och grus.
  4. Arbeta bort envis smuts med vår skobrush innan du torkar av med en fuktig, ren trasa.
  5. Låt lufttorka naturligt.
20336
2 objekt
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.