• REA!
  • −20%
Hjälm Lazer Roller Mips Mattsvart

Lazer Roller Mips Mattsvart

Finns med andra alternativ!
959,20 kr 1 199,00 kr -20%
Inkl. moms

Lätt och sval hjälm för all typ av cykling. Roller är en välventilerande hjälm som passar all cykling. Stora lufthål tillsammans med MIPS-teknik ger skön och säker cykling var du än kör.

Storlek

 

Produktinformation

Lätt och sval hjälm för all typ av cykling. Roller är en välventilerande hjälm som passar all cykling. Stora lufthål tillsammans med MIPS-teknik ger skön och säker cykling var du än kör.

Roller MIPS är den perfekta hjälmen för dig som tar ett träningspass genom skogen när du cyklar hem från jobbet. Diskret utseende med stötdämpande in-mold-konstruktion och MIPS-teknologi gör att du får optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet. 28 ventilationshål drar luft genom hjälmen och håller huvudet svalt även i hett väder och dom vadderade kuddarna tillsammans med den mycket lätta konstruktionen gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud. TS+ Turnfit System ger säker och skön passform som håller även på långa pass och är lätt att justera med en hand när du cyklar. Reflekterade klistermärken och LED-bakbelysning som tillval gör dig synlig i trafiken även när det är mörkt.

Funktionalitet

  • Suveränt skydd med MIPS. MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.
  • Skön och ventilerande. 28 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm.
  • Perfekt passform. TS+ Turnfit System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln.
  • Lätt. Roller MIPS's minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.
  • Extra synlig. Reflekterade klistermärken och bakbelysning som tillval gör att du syns i trafiken även när det är mörkt.
BLC2207887549
0 Produkt
5420078875587
No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.