• Ny
Fett Motorex Anti Seize, burk 100 gram
Fett Motorex Anti Seize, burk 100 gram
Fett Motorex Anti Seize, burk 100 gram
Fett Motorex Anti Seize, burk 100 gram

Fett Motorex Anti Seize, burk 100 gram

I lager
199,00 kr
Inkl. moms

MOTOREX ANTI SEIZE – Optimalt Skydd för Metall- och Aluminiumförbindelser

MOTOREX ANTI SEIZE är en specialanpassad monteringspasta som är utformad för att skydda och underlätta monteringen av metall- och aluminiumförbindelser. Denna högpresterande pasta är perfekt för alla typer av presspassningar och aluminiumstöd i metallramar samt för alla skruvförbindelser.

Den unika formulan förhindrar korrosion och förhindrar att delar fastnar, vilket gör den idealisk för användning i både cykel- och motorfordonsapplikationer. MOTOREX ANTI SEIZE säkerställer att alla komponenter kan monteras och demonteras utan problem, vilket sparar tid och minimerar risken för skador.

 

MOTOREX ANTI SEIZE – Effektiv Skyddspasta för Metall- och Aluminiumförbindelser

MOTOREX ANTI SEIZE är en kraftfull monteringspasta som skyddar effektivt mot kontaktkorrosion, vilket underlättar demonteringen av låsta leder. Den förhindrar att delar lossnar och säkerställer långvarig hållbarhet, vilket gör den till en oumbärlig produkt för både cykel- och motorfordonsunderhåll.

Den integrerade borsten gör appliceringen enkel och precis, så att du kan nå även de mest svåråtkomliga områdena. Oavsett om du arbetar med skruvförbindelser, presspassningar eller aluminiumstöd, erbjuder MOTOREX ANTI SEIZE det skydd och den säkerhet du behöver.

Med sin användarvänliga formel minskar produkten risken för skador vid demontering och gör det enkelt att underhålla dina komponenter. Investera i MOTOREX ANTI SEIZE för att bevara dina metall- och aluminiumförbindelser i toppskick och för att säkerställa en smidig och problemfri användning!

MOT309919
5 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.