Cykel Trek Madone SLR 6 Gen 7 Viper Red

Cykel Trek Madone SLR 6 Gen 7 Viper Red

Kontakta butiken, tel: 0346-81610
96 399,00 kr
Inkl. moms

Madone SLR 6 är en tävlingsmaskin som tar seriöst på hastighet och det märker du direkt när du kommer ut på vägen. Kolfiberramen i 800 Series OCLV Carbon med exklusiv IsoFlow-teknik bidrar till de aerodynamiska fördelarna, minskar vikten och slätar ut vägen. Madone SLR är uppbyggd från grunden med stryktåliga komponenter som Shimanos nya trådlösa elektroniska 105 Di2-drivlina med 12 växlar som vet hur man hanterar en tävlingsdag och tål tuffa tag. Dessutom har den uppgraderingar där det betyder mest, t.ex. kolfiberhjul med djup fälg som ytterligare förbättrar aerodynamiken.

Storlek

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du tar seriöst på hastighet och du vill ha komponenter som klarar tempot. Du nöjer dig inte med mindre än vår bästa aerodynamiska racerram med den helt nya aerodynamiska IsoFlow-komforten och uppgradering av de komponenter som betyder mest, t.ex. kolfiberhjul. Du vill ha en smidig växling och det är något som den trådlösa elektroniska komponentgruppen Shimano 105 Di2 verkligen levererar.

Inbyggd teknik

En lätt ram i vårt allra bästa kolfibermaterial, 800 Series OCLV Carbon, med nya aerodynamiska Kammtail Virtual Foil-rörformer, en aerodynamisk och vägutjämnande IsoFlow-teknik samt dold vajerdragning. En trådlös elektronisk 105 Di2-drivlina från Shimano och hydrauliska Flat Mount-skivbromsar, Bontrager Aeolus Pro 51 TLR-hjul i kolfiber samt en integrerad styre/styrstam-kombination i OCLV Carbon.

Slutord

Madone SLR har vår bästa och lättaste aerodynamiska racerram, men det är den helt nya IsoFlow-tekniken som gör den här cykeln verkligt speciell. Den är följsammare och bekvämare med en imponerande aerodynamik.

Se den i action.

Trek-Madone-Norway-RB-High-Res-48_1920x1080_overview?$responsive-pjpg$&cache=on,on&wid=1920&hei=1080&fit=fit,1

Därför kommer du att gilla den.

  1. I IsoFlow-tekniken flexar sadelmasten för att ge en bekvämare cykel, bättre aerodynamik och lägre vikt
  2. Shimanos trådlösa elektroniska 105 Di2-komponentgrupp är stryktålig och bjuder på exakt växling under alla förhållanden.
  3. 800 Series OCLV Carbon är den lättaste komposit som vi någonsin har tillverkat och den gör Madone snabbare i alla typer av terräng, under alla omständigheter
  4. Djupa kolfiberfälgar bidrar till att minska luftmotståndet så att du kan hålla högre hastighet och tävla om pallplatserna
  5. Madones Project One ICON-lackteman gör den ultimata tävlingscykeln till ett riktigt konstverk
5282452
601842814970
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.