Hjälm Smith Wilder Junior Mips

Hjälm Smith Wilder Junior Mips

I lager
700,00 kr
Inkl. moms

Smith Wilder Jr är en mountainbikehjälm som kombinerar förbättrat skydd från MIPS® med en lätt, ventilerad design precis som våra vuxenhjälmar. 21 fasta ventiler låter luften flöda kring huvudet när barnen bombar nerför sina favoritslingor. Vårt VaporFit™-system justerar passformen kring huvudet med en justerratt för att erhålla rätt passform varje gång. Det finns ett inbyggt visir för att minska risk för bländning samt integrerad förvaring av solglasögon, så att barn kan förvara sina glasögon precis som mamma eller pappa.

Färg

 

Produktinformation:

Skydd

  • Lättviktskonstruktion med in-mold-teknik
  • Mips® Brain Protection System minskar rotationskrafter orsakade av vinklade stötar mot huvudet

Passform / Integration

  • Justerbart skruvsystem för skräddarsydd passform
  • Designad för optimal integration med Smiths prestandaglasögon för maximal komfort, ventilation och förvaringsmöjlighet
  • AirEvac-ventilationssystem integreras med Smiths skyddsglasögon och glasögon för imfria linser

Funktioner

  • 21 ventilationsöppningar för konstant luftflöde 
  • Komfortfordrad
  • Lättvikts, lågvolymig enlagsväv
  • Vikt: (Stl XS, Mips®): 240g
E007511SH4852
2 objekt
716736924694
Mer Om Smith

 .

Från sina tidiga dagar som en pionjär inom skid- och snowboardutrustning har Smith utvecklat avancerade cykelhjälmar som kombinerar säkerhet, komfort och stil för att möta behoven hos olika typer av cyklister.

 

Med banbrytande teknik och design är man en ledande aktör i branschen. Hjälmarna erbjuder en perfekt balans mellan skydd och komfort, med avancerade funktioner som justerbara passformssystem och integrerad ventilation för att hålla cyklisten sval och bekväm. Aerocore-teknologin med Koroyd ger stötdämpning och ventilation,en perfekt balans mellan skydd och komfort.

 

Genom att kombinera avancerad teknik med stilren design har Smith skapat en rad hjälmar som passar alla typer av cyklister. Med fokus på kvalitet, säkerhet, prestanda och innovation fortsätter företaget att vara ett ledande varumärke inom cykelhjälmar och ett val för cyklister över hela världen.

 .

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.