Hjälm Lazer Pnut KinetiCore Dinosaurs Grönt...

Hjälm Lazer Pnut KinetiCore Dinosaurs Grönt spänne, 46-52cm

I lager
599,00 kr
Inkl. moms

Pnut KinetiCore

Pnut är designad för att ge överlägsen komfort och premiumskydd för de allra yngsta cyklisterna, oavsett om de färdas i en barnstol, i en cykelvagn eller på en lastcykel. Det självjusterande EZ Fit-systemet säkerställer en förbättrad passform och det barnvänliga sidospännet ger en problemfri avtagning

 

Skydd, först / När de behöver det som mest

Pnut ger uppgraderat skydd för barn som färdas i cykelsäten, släpvagnar eller lastcyklar. Hjälmen kommer med den inbyggda skyddstekniken KinetiCore och extra täckning över tinningarna för att skydda den känsligaste delen av ditt barns huvud från stötar - allt i kombination med självjusterande EZ Fit som skänker uppgraderad komfort för ditt barn. Pnut-designen är klar för barnstolar tack vare hjälmens platta bakpanel. Det innebär att barnets huvud inte trycks framåt, så att barnet istället kan njuta av de fascinerande omgivningarna och ljuden som passagerare. Det intelligent placerade sidospännet gör det lättare att ta av hjälmen och minskar risken för smärtsam klämd hud under hakan.

BLC2227891201
1 Produkt
Läs mer

År 1919 vann Henri Van Lerberghe Flandern Runt, cyklade solo från start till mål. Innan han nådde mållinjen på velodromen i Gent, stannade han till för att dricka några öl. När han passerat mållinjen uppmanade han publiken att åka hem, eftersom han redan låg en halv dag före huvudklungan. Samma år grundades Lazer, och precis som Henri ligger företaget före klungan. Företaget är branschledande inom design, innovation, säkerhet och teknik. När man började tillverka hjälmar för nästan 100 år sedan var världen annorlunda. Då var det läderkepsar och stålcyklar som korsade kullerstensgatorna i Belgien. Skillnaden mot dagens lätta, justerbara, välventilerade och snygga hjälmar är enorm. 

Sedan dess är uppgiften och syftet att skapa nutidens mest sofistikerade produkter. Produkter som är resultatet av nästan ett sekel av erfarenhet, passion och engagemang. Ambitionen är att alltid efter att skapa den perfekta kombinationen av design, komfort, säkerhet och teknik. Alla produkter designas i Belgien och säljs i över 50 länder. Men man har aldrig glömt sina rötter. Man använder fortfarande sina produkter på samma kullerstensgator, och precis som förr strävar man efter att förbättra och skapa det man själva vill använda. För Lazer är passion, prestanda och cykelglädje.

No reviews
Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.