• REA!
  • −30%
Cykel Lapierre XRM 8.9

Cykel Lapierre XRM 8.9

I lager!
43 049,30 kr 61 499,00 kr -30%
Inkl. moms

Lapierre XRM 8.9 — Snabb och prisvärd Marathon-XC cykel

XRM är den snabbaste och lättaste Marathon-XC cykel Lapierre har utvecklat. Med XRM tar Lapierre en plats band de allra snabbaste hojarna på marknaden.

Storlek

 

Lapierre XRM 8.9 — Snabb och prisvärd Marathon-XC cykel

XRM är den snabbaste och lättaste Marathon-XC cykel Lapierre har utvecklat. Med XRM tar Lapierre en plats band de allra snabbaste hojarna på marknaden. Ramen är totalt förändrad och förbättrad på alla punkter sen den tidigare generationen. XRM har en helt ny design av dämparkinematiken där baktriangeln har blivit av med den lagrade pivoten och ersatt av vertikalt flexande sadelstag. Den nya baktriangeln med 110mm slaglängd och flexande sadelstag ger otrolig komfort och effektivitet. Vikten blir lägre jämfört mot tidigare generationen, komforten betydligt högre och greppet mot underlaget är nästan overkligt bra. En responsiv cykel i alla lägen. 

Avancerat teknik på Lapierre XRM 8.9

Hela kolfiberramen är noggrant designad för att få ner vikten, öka styvhet och ge flex på väl valda ställen. Kinematiken i ramen är helt ny från tidigare generationen och cykeln har både blivit lättare, snabbare och mer bekväm. Cykeln står på DT Swiss XM 1700 Spline hjul med kapslade lager. Shimano XT bromsar sätter stopp på ekipaget på nolltid och dropper posten ger dig total kontroll över cykeln. Lapierre XRM är väl genomtänkt i alla detaljer. 

Dämpning på XRM 8.9

Lapierre XRM 6.9 är utrustad med FOX 34 SC Factory series framgaffel med 120mm slaglängd och remote lockout från styret. FOX Float DPS Factory Series bakdämpare med lockout från styret. Tillsammans med det nyutvecklade länkaget och flexande sadelstagen blir slaglängden 110mm. Både fram och bakdämpare har luftkammare och justerbar retur. 

Drivlina på XRM 8.9

Drivlinan är av senaste snitt och byggd från grunden för att vara en 12-delad 1x drivlina. Boost navstandard (15x110 och 12x148mm). Shimano vevlager, Shimano XT M8120 vevparti med 32T drev, Shimano XT bakväxel, XT växelreglage och Shimano Deore 10-51T kassett. Med den breda utväxlingen i kassetten går det bra att köra med bara ett framdrev. Fördelarna är många med singelklinga: lägre vikt, mindre skrammel, mindre planering av växlingar och färre kedjehopp.  

Höjdpunkter:

• Lapierres snabbaste Marathon XC - plattform genom tiderna
 FOX 34 SC Factory-Series gaffel med 120mm slaglängd. Remote från styret
• FOX Float DPS Factory-Series bakdämpare med 110mm slaglängd. Remote från styret 
• Vertikalt flexande sadelstag istället för en lagrad pivot 
• Shimano XT 12-spd bakväxel 
• Shimano XT vevparti 
• 
Stabila DT Swiss XM 1700 Spline hjul
• Dropper post med 125mm travel

Huvudsakliga skillnader mellan Lapierre XRM 8.9 och 6.9:

• XRM 8.9 har finare framgaffel och bakdämpare
• XRM 8.9 har Shimanodrivlina istället för Sram 
• XRM 8.9 ar längre dropper post än 6.9
• XRM 8.9 har lättare och stabilare hjul

LRFNA430
1 Produkt
3660423365079
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna sidan använder sig av cookies för statistik och en förbättrad kundupplevelse.

Genom fortsatt användning av sidan godkänner du villkoren och tar del av allt vi har att erbjuda.