Hjul Bontrager Aeolus RSL 62 TLR Disc

Hjul Bontrager Aeolus RSL 62 TLR Disc

Sista produkten i lager
11 499,00 kr
Inkl. moms

Bontragers fantastiska lätta landsvägshjul i kolfiber med ett fälgdjup på 62 mm har konstruerats för bästa möjliga hastighet och stabilitet när det verkligen räknas.

Fram/ Bak

 
Våra snabbaste hjul någonsin

Våra snabbaste hjul någonsin

Aeolus RSL-hjulen bidrar med en ny hastighetsdimension. Med analyser i 3D kunde vi göra noggrannare beräkningar i vår utvecklingsprocess, med varje gram av luftmotstånd, åt alla håll, i alla plan och med alla aspekter på hjul/däck-kombinationen. Och vi nöjde oss inte med det. Vi optimerade även rullmotståndet och kom fram till att ett bredare innerkantsmått på fälgen, 23 mm, var det som rullade snabbast.

Se video

Var så snabb som du kan vara

Aeolus RSL 62 är den perfekta uppgraderingen för den snabbaste cyklingen. Nya Aeolus RSL har skapats med Bontragers helt nya tredimensionella modelleringsprocess och ger högre hastigheter utan att kompromissa med stabiliteten. Det är konstruerat i RSL-nivåns lättaste OCLV Carbon som har formats till en ny 62 mm fälgprofil för oöverträffad hastighet och stabilitet som gör att du vågar utnyttja den till max. Tubeless Ready-fälgar med en större innerbredd på 23 mm, som har visat sig rulla med mindre motstånd, vilket ger högre totalhastigheter, medan ultralätta DT Swiss 240s-nav och Ratchet EXP frikransar med 36 ingreppspunkter ger jämn cykling.

Alla kolfiberhjul från Bontrager har garanti på livstid för den första köparen och skyddas dessutom av Carbon Care. Om ett kolfiberhjul får strukturella skador under cykling inom de första två åren efter inköpsdatum byter vi ut det. Så enkelt är det.

Produktinformation

  1. RSL OCLV Carbon är lättare och starkare, vilket möjliggör snabbare och stabilare fälgprofiler
  2. Fälgprofilen med ett fälgdjup på 62 mm kommer från 3D-modeller för konstruktion av våra snabbaste, stabilaste konstruktioner någonsin
  3. Innerbredden på 23 mm har visat sig ge mjukare rullning med mindre friktion, vilket ger en snabbare hjul- och däckkombination
  4. Tubeless Ready (TLR) fälgar kompatibla med både Bontrager TLR-fälgband och TLR-tejp
  5. 62 mm djup fälg i OCLV Carbon (31 mm ytterkant), DT Aerolite-ekrar 24/24, DT ProLock-nipplar
  6. Ultralätt DT Swiss 240s-nav med Ratchet EXP 11-delad frikrans med 36 ingreppspunkter, 12-delad säljs separat
  7. Centerlocknav för skivbroms med 12 mm genomgående axel fram och bak, kan bytas till QR och 15 mm
  8. TLR-fälgband, TLR-ventil, vanligt fälgband ingår
5254758
1 objekt
601842616024
2021-04-26
No reviews
Product added to compare.